Hvordan Lage En Drage I Minecraft

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Drage I Minecraft
Hvordan Lage En Drage I Minecraft

Video: Hvordan Lage En Drage I Minecraft

Video: Hvordan Lage En Drage I Minecraft
Video: Minecraft: 5 УДИВИТЕЛЬНЫХ секретов, которые вы можете сделать! (PS3 / Xbox360 / PS4 / XboxOne / WiiU) 2024, April
Anonim

Minecraft har en sluttverden, som er tilgjengelig via en portal. Det skulle en gang være slutten på spillet, og det er derfor en sjef bor i utkanten av verden - en stor drage. Og hvis du dreper ham og får et egg, kan du lage din egen lille drage i Minecraft.

Hvordan lage en drage i Minecraft
Hvordan lage en drage i Minecraft

Hvordan beseire en drage i Minecraft

For å komme til dragen må du først lage en portal til kanten. For å finne en drage i enden, må du drepe flere endere for å få øye på dem. Hvis du kaster den, vil den fly i riktig retning.

For å bekjempe kanten av kanten, må du være godt forberedt. For å gjøre dette må du lage sterk rustning, lage og brygge et diamantsverd, bue og piler, og også fylle på mat.

For å beseire en drage i Minecraft, må du først ødelegge kildene som gjenoppretter helsen hans. For å gjøre dette må du ødelegge søylene de ligger på. Når dragen ikke klarer å gjenopprette helsen, vil det være ganske enkelt å drepe den ved å slå den med piler.

Hvis du klarer å drepe dragen, vil du motta en stor mengde erfaring og åpne en portal som du kan komme hjem gjennom. Og viktigst av alt, du finner et egg som du kan lage en drage fra i Minecraft.

Hvordan vokse en drage i Minecraft

Du kan få en drage ved å plassere et egg oppnådd i Enders verden på et varmt sted. Jo varmere det er, jo raskere kan du oppnå ønsket resultat. For å øke temperaturen rundt egget kan du legge det over med lava. Du må aktivere veksten av dragen ved å høyreklikke på egget.

Hvordan trene dragen din i Minecraft

Den klekkede dragen må mates med fersk fisk som kan fanges i en hvilken som helst vannmasse ved hjelp av en fiskestang.

Den lille dragen vil hele tiden løpe etter deg og beskytte deg mot fiender.

For å trene dragen, må du installere en spesiell Dragon Mount-mod på Minecraft. Etter at du har installert den, kan du gi kommandoer til dyret og behandle dem med bein.

Når dragen vokser opp, er det mulig å gjøre den til en kjørbar. For å gjøre dette må du lage en sal og sette den på et ildpustende dyr.

Noen spillere hevder at det å lage en drage i Minecraft kan være lettere - å tilkalle ved hjelp av et spesialteam. I praksis er det imidlertid kun servereiere som kan gjøre dette.

Anbefalt: