Hvordan øke Skyggen I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan øke Skyggen I
Hvordan øke Skyggen I

Video: Hvordan øke Skyggen I

Video: Hvordan øke Skyggen I
Video: Skyggen analyse 2024, April
Anonim

Shaders er en spesiell grafikkparameter som er ansvarlig for utseendet på spillet. Det er umulig å øke dem programmatisk eller på annen måte, men du kan forbedre andre parametere på skjermkortet for å forbedre spillets ytelse og kvaliteten på bildevisningen.

Hvordan øke skyggen
Hvordan øke skyggen

Nødvendig

optimaliseringsprogram

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbedre ytelsen til skjermkortet ditt ved å deaktivere verktøy som forbedrer utseendet til operativsystemet. Avinstaller forskjellige transformasjonspakker, hvis noen var installert på datamaskinen din, fjern ytterligere visuelle effekter i skrivebordsinnstillingene i kategorien "Avansert". Forsikre deg om at oppløsningen som er angitt i innstillingene på skjermkortet, er optimal for skjermdiagonalen.

Steg 2

Åpne egenskapene til "Min datamaskin" -menyen og velg kategorien "Avansert". Start de visuelle effektene i øvre høyre hjørne av vinduet, åpne utseendekonfigurasjonen og endre innstillingene til fordel for ytelse. Du kan velge en egen modus eller endre posisjoner etter eget skjønn. Bruk og lagre endringene.

Trinn 3

Installer optimaliseringsprogrammer på datamaskinen din som deaktiverer driften av visse tjenester, noe som frigjør ressursene til skjermkortet for bruk for å forbedre ytelsen og forbedre utseendet på spill.

Trinn 4

Hvis du har et skjermkort integrert i et bærbart hovedkort, kan du øke ytelsen ved å installere flere RAM-moduler, siden denne typen skjermkort ikke har sin egen. I BIOS-innstillingene angir du de ønskede parametrene for distribusjon av RAM og videominne.

Trinn 5

Bytt grafikkort hvis du trenger å øke skyggen. Mange forum diskuterer temaet overklokking av videokort. Uansett hva som står der, kan du imidlertid bare øke frekvensen til dette hovedkortet ved hjelp av spesielle programmer, men minnekapasiteten kan ikke økes på noen måte, noe som betyr at skyggeleggene ikke kan økes. De fleste tilgjengelige overklokkingsmetoder fører i de fleste tilfeller til skade på enheter, og noen ganger hele datamaskinen.

Anbefalt: