Hvordan Dekryptere Logger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dekryptere Logger
Hvordan Dekryptere Logger
Anonim

Logger er spesielle systemfiler som programmet registrerer visse hendelser i. Oftest er de tilgjengelige i ukryptert form og åpnes ved hjelp av standardverktøy.

Hvordan dekryptere logger
Hvordan dekryptere logger

Det er nødvendig

  • - tilgang til Internett;
  • - "Notisblokk" -programmet.

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn loggfilen til programmet du vil dekryptere. De finnes vanligvis i programkatalogen i programfiler, applikasjonsdata og til og med i brukerdokumenter. Hvis du ikke har aktivert visning av skjulte elementer, angir du synligheten i "Mappealternativer" -menyen i "Vis" -fanen.

Steg 2

Fjern avmerkingen i boksen ved siden av "Skjul filtypen for registrerte filtyper" og bruk endringene. Hvis du ikke finner loggfilen, er det ganske mulig at den er skjult i systemet. For å gjøre dette, i samme mappeegenskapsmeny, endrer du den tilsvarende parameteren på slutten av listen i "Vis" -fanen.

Trinn 3

Når du finner en fil med filtypen.log, må du ta deg tid til å åpne den, først se på størrelsen. Hvis det er mindre enn en megabyte, åpner du det med tekstredigeringsprogrammet "Notisblokk".

Trinn 4

Hvis størrelsen er så nær som mulig en eller til og med overstiger 1 MB, bruker du Word Pad, Open Office Word eller Microsoft Word. Loggfiler inneholder ofte ren, ukryptert tekst, som kan ha forskjellige datoer, historikk for meldinger eller statuser, systemregistreringer av programtilstander og endringer, og så videre.

Trinn 5

Hvis loggfilen din fremdeles inneholder kryptert informasjon. Bruk tredjeparts programvare. For noen programmer separat er det også verktøy som er spesielt designet for å dekryptere logger, søk etter dem på Internett på tematiske nettsteder.

Trinn 6

Når du åpner loggfiler, kan du noen ganger bruke en annen koding, for eksempel åpne gjennom MS Office Word, velge et alternativ til det foreslåtte alternativet, og så videre flere ganger til den optimale er funnet. Finn ut på forhånd kodingen av loggene i diskusjonene av programmet på spesielle nettsteder og fora.

Anbefalt: