Hvordan Dekryptere Søppel

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dekryptere Søppel
Hvordan Dekryptere Søppel

Video: Hvordan Dekryptere Søppel

Video: Hvordan Dekryptere Søppel
Video: Forventning eller virkelighet! spill i det virkelige liv! små mareritt 2 i virkeligheten! 2024, Kan
Anonim

En bin-fil er en systemfil assosiert med et bestemt program. For å dekryptere den på egen hånd, trenger du programmeringsferdigheter. Hvis du ikke har dem, bruk spesielle verktøy.

Hvordan dekryptere søppel
Hvordan dekryptere søppel

Nødvendig

Internett-tilkobling

Bruksanvisning

Trinn 1

For å dekryptere en fil med.bin-utvidelsen, bruk et spesialverktøy som er tilgjengelig i de fleste programmer som er installert på datamaskinen. Vær oppmerksom på at for å dekryptere denne filen trenger du nøyaktig programmet den tilhører, ellers kan den dekrypteres feil.

Steg 2

Se etter mappene med installasjonsfilene (oftest i programfiler) for et lignende verktøy. Ofte kan slike programmer finnes i forskjellige spill. Sjekk også mappene i dokumenter og andre kataloger som er tilknyttet programmet eller spillet hvis.bin-fil du vil dekryptere.

Trinn 3

Søk på Internett i temaforum for spesielle programmer for å dekryptere.bin-filen for dette programmet eller spillet. Det er best å kjøre et spørsmål med navnet. Det kan også være forskjellige verktøy opprettet av brukere, som de har utviklet for personlig bruk og deretter lagt ut på nettverket, eller spesielle programmer fra produsenten. I de fleste tilfeller, på forumene i de aktuelle emnene, finner du informasjonen du er interessert i angående bruken av interesse.

Trinn 4

Last ned filbehandleren Total Commander til datamaskinen din og installer den. Finn et spesielt plugin for det som dekrypterer filer med.bin-utvidelsen. Du finner den på spesielle nettsteder som inneholder plugins for denne lederen, eller igjen, se etter informasjon på temaforum. Vær også oppmerksom på spesielle sett med verktøy for Total Commander, kanskje noen av dem inneholder tillegget du trenger for å dekryptere.

Trinn 5

Hvis du vil dekryptere filen selv, må du sørge for at du har visse programmeringsferdigheter. Etter det, studer strukturen til filen og finn ut hvilket program som opprettet denne filen.

Anbefalt: