Hvordan Installere Et Program For å Se Filmer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Et Program For å Se Filmer
Hvordan Installere Et Program For å Se Filmer

Video: Hvordan Installere Et Program For å Se Filmer

Video: Hvordan Installere Et Program For å Se Filmer
Video: Jabardasth | 26th August 2021 | Full Episode | Hyper Aadi,Anasuya,Immanuel | ETV Telugu 2024, Kan
Anonim

For å se filmer, må du ha et passende program installert på datamaskinen din. For de fleste formater er den innebygde Windows Media Player tilstrekkelig. Men selv for at den skal kunne spille av videoer, må det installeres flere programmer. For å se DVD-, HDTV-filmer må du ha en passende spiller med en innebygd dekoder installert, ellers vil ikke videoen med disse formatene spilles av.

Hvordan installere et program for å se filmer
Hvordan installere et program for å se filmer

Det er nødvendig

  • - Datamaskin med Windows OS;
  • - en pakke med kodeker K-Lite Codec Pack;
  • - PowerDVD-program.

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du installerer spilleren, må du installere kodeker, ellers vil det ganske enkelt ikke fungere ordentlig (bortsett fra noen spillere med innebygde kodeker). Last ned den gratis K-Lite Codec-pakken fra internett. Den har alle nødvendige lyd- og videokodeker for normal videoavspilling. Du må laste den ned spesielt for operativsystemet ditt. Du bør også ta hensyn til dens bitdybde.

Steg 2

Installer kodeker på datamaskinen. Under installasjonsprosessen vil du se at kodeker og tillegg er sjekket. Du trenger ikke å fjerne merket for noen avmerkingsboksene. Bare klikk "Neste" i hvert vindu. Start deretter datamaskinen på nytt.

Trinn 3

Etter at kodekene er installert, kan du fortsette med installasjonen av spilleren. En ganske vanlig videovisning kalles PowerDVD. Denne spilleren spiller absolutt alle formater. Finn programmet på Internett og last ned.

Trinn 4

Start installasjonen. I det første vinduet kan du lese innledende informasjon. Fortsett deretter videre. I neste vindu velger du mappen der du vil installere programmet, og fortsetter deretter. Det vises et vindu der du må registrere produktet (ikke på alle versjoner av spilleren). Bare skriv inn brukernavn og e-postadresse.

Trinn 5

Deretter begynner installasjonen av programmet. Vent til det er fullført og lukket installasjonsvinduet. Nå med denne spilleren kan du spille av videoer i hvilket som helst format.

Trinn 6

Hvis bildet bremser under AVCHD-avspilling, er dette ikke en feil i spilleren. For å spille av video i dette formatet er det ønskelig å ha en datamaskin med en dual-core prosessor, 1,5 gigabyte RAM og et diskret skjermkort.

Anbefalt: