Hvordan Koble Hodetelefoner Med Mikrofon Til Pc

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Koble Hodetelefoner Med Mikrofon Til Pc
Hvordan Koble Hodetelefoner Med Mikrofon Til Pc

Video: Hvordan Koble Hodetelefoner Med Mikrofon Til Pc

Video: Hvordan Koble Hodetelefoner Med Mikrofon Til Pc
Video: Hvordan koble mikser til PC og justere lyd i Butt broadcaster. 2024, April
Anonim

I dag er det to måter å koble hodetelefoner med en mikrofon til en personlig datamaskin. Det skal bemerkes at antall metoder tilsvarer antall typer tilkoblede enheter, som både kan være trådløse og utstyrt med en tilkoblingsledning.

Hvordan koble hodetelefoner med mikrofon til pc
Hvordan koble hodetelefoner med mikrofon til pc

Det er nødvendig

Datamaskin, hodetelefoner med mikrofon, enhetsdriver

Bruksanvisning

Trinn 1

I utgangspunktet bør du vurdere hvordan du kobler hodetelefoner til en mikrofon utstyrt med en ledning til datamaskinen. Denne metoden er den enkleste og raskeste i forhold til den trådløse tilkoblingen til en lignende enhet. For å koble hodetelefoner med en mikrofon til en PC, må du sette pluggen til enheten i kontaktene på lydkortet, som vil matche fargen.

Steg 2

Etter at du har satt inn kontaktene i kontaktene på lydkortet, kan det vises en dialogboks på skrivebordet som ber deg om å avklare hvilken type enhet som er koblet til. Du må stille inn parametrene i samsvar med typen - ved å koble til hodetelefonpluggen, merker du parameteren "Hodetelefoner" og klikker "OK". Etter at du har koblet til mikrofonen, definer den med den tilsvarende parameteren, og lagre endringene. Hvis dialogboksen ikke ble vist under tilkoblingen, ble den nødvendige typen enhet automatisk oppdaget av operativsystemet.

Trinn 3

For å koble trådløse hodetelefoner med en mikrofon til datamaskinen din, må du først installere de nødvendige driverne på PC-en (den nødvendige programvaren følger med hodetelefonene). Installer enhetsdriveren og start systemet på nytt.

Trinn 4

Etter at datamaskinen er tilgjengelig for arbeid etter omstart, setter du USB-senderen til enheten i en ledig port og venter på at den skal bli oppdaget av systemet. Så snart informasjonen om vellykket gjenkjenning av enheten vises på skrivebordet, kan du bruke hodetelefonene med en mikrofon ved å flytte strømbryteren til "PÅ" -posisjon.

Anbefalt: