Hvordan Lage En Skygge I Illustrator

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Skygge I Illustrator
Hvordan Lage En Skygge I Illustrator

Video: Hvordan Lage En Skygge I Illustrator

Video: Hvordan Lage En Skygge I Illustrator
Video: Фишки и лайфхаки Adobe Illustrator / Урок 1 2024, April
Anonim

Vektorgrafikredigereren Adobe Illustrator har mange funksjoner - inkludert å lage en skygge fra et objekt. Men i motsetning til de fleste grafikkredaktører, er ikke skyggedialogen lett å finne. La oss gjøre det sammen.

Hvordan lage en skygge i Illustrator
Hvordan lage en skygge i Illustrator

Bruksanvisning

Trinn 1

Åpne filen i Adobe Illustrator med objektet du vil legge til en skygge.

Steg 2

Velg objektet med markeringsverktøyet (det første fra toppen i verktøylinjen). Åpne Effekt-menyen og velg Stylize - Drop Shadow.

Trinn 3

Du vil se en dialogboks for å justere skyggeparametrene. Det er flere av dem i Adobe Illustrator CS5 enn i tidligere versjoner av denne redaktøren. For eksempel er det parametere "X offset" og "Y offset", som er ansvarlige for skiftingen av skyggen i forhold til objektet. Prøv å endre tallene i rutene overfor disse parametrene, og du vil se at skyggen beveger seg horisontalt og vertikalt. Velg posisjonen til skyggen som passer deg.

Trinn 4

Parameteren "Mode" lar deg stille inn modusen for skyggedekket på flyet. Som standard vil dette være "Multiply" -modus. Det anbefales å la den være slik, da denne modusen sørger for at skyggen i de fleste tilfeller vil være mørkere enn bakgrunnen som ligger under den, slik den burde være.

Trinn 5

Verdien til parameteren "Opacity" er ansvarlig for skyggenes gjennomsiktighet, og "Blur" - for mengden uskarphet i kantene. "Farge" -elementet er ansvarlig for fargen på skyggen, og "Mørket" -elementet - for graden av mørkhet (men hvis den er valgt, kan skyggen bare være svart). Eksperimenter med disse verdiene for å finne de som fungerer for ditt formål.

Trinn 6

Ikke glem å sørge for at avkrysningsruten "Forhåndsvisning" er merket - da vil du se et foreløpig resultat av alle innstillingene du har valgt. Når du er fornøyd med skyggens utseende, klikker du OK.

Anbefalt: