Hvordan Lage Skygge I Photoshop

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Skygge I Photoshop
Hvordan Lage Skygge I Photoshop

Video: Hvordan Lage Skygge I Photoshop

Video: Hvordan Lage Skygge I Photoshop
Video: Ледяные руки - фентези манипуляция в Фотошоп 2024, Kan
Anonim

For å lage realistiske collager av høy kvalitet i Photoshop, må du justere belysningen riktig og indikere skyggenes retning. Adobe Photoshop har kraftige verktøy for dette, inkludert simulering av lys og en rekke verktøy for justering av skygger.

Hvordan lage skygge i Photoshop
Hvordan lage skygge i Photoshop

Nødvendig

  • -Adobe Photoshop;
  • -bilde.

Bruksanvisning

Trinn 1

Åpne originalbildet.

Steg 2

Du kan legge til et bilde av et tre, en figur av en person eller et dyr i dette landskapet. La det være et fotografi av en hest.

Trinn 3

Ta en nærmere titt på bildet. Det er tydelig at sollys kommer fra øvre venstre hjørne, noe som betyr at hesten vil kaste en skygge diagonalt, i en vinkel på omtrent 45 grader.

Dupliser hestelaget med Ctrl + J. Trykk på Ctrl-tasten og klikk på duplikatlagets miniatyrbilde for å få et valg. Trykk på D-tasten for å angi standard forgrunn- og bakgrunnsfarger. Trykk på Alt + Delete samtidig for å fylle utvalget med svart. Fjern markeringen ved å trykke Ctrl + D.

Trinn 4

Flytt skyggelaget under hestelaget. Trykk Ctrl + T, velg Distort-funksjonen og forvreng bildet slik at det ser ut som en skygge som ligger på bakken. Sett dette laget til Opasity = 50%. Velg Filter, Blur, Gaussian Blur fra hovedmenyen. Tildel radius = 2 pix.

Trinn 5

For å legge til volum og dybde i bildet ved hjelp av skygger, kan du bruke lagstilen. Åpne et nytt dokument med hvit bakgrunn og legg til et nytt lag. På dette laget gjør du et rektangulært utvalg og fyll det med hvilken som helst farge. Dobbeltklikk på lagminiatyrbildet for å åpne dialogboksen Lagstil.

Trinn 6

Velg alternativet Drop Shadow. Ved å endre parametrene Distance, Spread og Size, kan du oppnå ønsket størrelse og plassering av skyggen.

Trinn 7

Velg Inner Shadow. Endre avstanden og størrelsen på den indre skyggen, samt opasitet og blandemodus for en 3D-effekt.

Anbefalt: