Hvordan Lage En Ny Database I 1C-regnskap

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Ny Database I 1C-regnskap
Hvordan Lage En Ny Database I 1C-regnskap

Video: Hvordan Lage En Ny Database I 1C-regnskap

Video: Hvordan Lage En Ny Database I 1C-regnskap
Video: Regnskapskurs: Hvordan føre eget regnskap? 2024, Kan
Anonim

Ofte betjener en erfaren regnskapsfører ikke en, men flere organisasjoner. Hvis typen beskatning og kommersiell aktivitet er lik, vil det ikke være vanskelig for en erfaren regnskapsfører å føre oversikt over flere selskaper samtidig. Mange vil være enige om at det er mest praktisk å føre regnskapsregistreringer i 1C-programmet, men en økt i programmet støtter bare arbeid med en organisasjon, og dokumentbasen for hvert selskap må opprettes separat.

Hvordan lage en ny database i 1C-regnskap
Hvordan lage en ny database i 1C-regnskap

Nødvendig

  • - datamaskin;
  • - internettet;
  • - 1C-program.

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn gjennom "Min datamaskin" mappen der dokumentbasen til den allerede behandlede organisasjonen ligger. Hvis du ikke husker nøyaktig hvor den ligger på harddisken, starter du 1C-programmet ved å dobbeltklikke på ikonet. I vinduet "Start 1C" velger du den allerede tilkoblede basen, som er egnet som en prototype for kopiering. Klikk på "Endre" -knappen og se på banen til databasen. Kast endringen og lukk forrige vindu.

Steg 2

Kopier hele innholdet av prototypebasen til en ny mappe helt. Navngi mappen på et tilgjengelig språk, slik at det i fremtiden ikke vil være spørsmål om hvilken organisasjon den tilhører. Kjør 1C-programmet igjen, og denne gangen klikker du på "Legg til" -knappen. Gi et navn til basen, og identifiser igjen basen du lager. Sett stien til den nye databasen ved å klikke på knappen som heter "Legg til". Bekreft valget og vent til programmet lastes inn.

Trinn 3

Gå til delen "Tjeneste", "Organisasjonsinformasjon" på menyen, og endre detaljene og andre registreringsdata til informasjonen til den tilknyttede bedriften. Denne metoden er veldig enkel og eliminerer enhver fikling med innstillinger og programkonfigurator. Imidlertid arver den nye virksomheten all dokumentasjonen sammen med basen. Du kan slette unødvendig ved å merke dokumenter for sletting. Kataloger til motparter og ansatte (hvis organisasjonene er i slekt med hverandre) vil fremdeles være nyttige for deg.

Trinn 4

Generelt kan vi si at det ikke er så vanskelig å lage nye databaser ved hjelp av 1C-programvare på en personlig datamaskin. Det finnes også forskjellige videoer på Internett som tydelig viser hvordan du jobber med denne programvaren. Du kan bruke lignende materialer for en klarere og raskere studie av 1C-programmet.

Anbefalt: