Slik Aktiverer Du Office På Windows 10 Gratis

Innholdsfortegnelse:

Slik Aktiverer Du Office På Windows 10 Gratis
Slik Aktiverer Du Office På Windows 10 Gratis

Video: Slik Aktiverer Du Office På Windows 10 Gratis

Video: Slik Aktiverer Du Office På Windows 10 Gratis
Video: Aktivere Office Home u0026 Student på din PC 2024, April
Anonim

Office er en programvarepakke opprettet av Microsoft for å arbeide med dokumenter, tekster, regneark, etc. Apper fungerer på Windows, macOS, iOS og krever aktivering.

Slik aktiverer du Office på Windows 10 gratis
Slik aktiverer du Office på Windows 10 gratis

Bruk uten aktivering

Office 365 er gratis å bruke i 30 dager. Videre, hvis brukeren ikke forlater programmet, vil den tidligere spesifiserte metoden bli brukt for betaling før den installeres.

Prøveperioden for Office 2016 eller Office 2019 er 5 dager, hvoretter mange funksjoner blir deaktivert. Dokumenter kan vises og skrives ut, men ikke redigeres. Når du prøver å gjøre noe, vises et varsel

Dette gjelder ikke Windows 10. Det eneste øyeblikket som skaper ubehag, er et popup-vindu med en forespørsel om å aktivere systemet hver gang programmet startes. I alle andre henseender vil det ikke være noen problemer.

Bilde
Bilde

Kjøp gjennom nettbutikken

Lisensnøkkelen kan kjøpes veldig enkelt gjennom de offisielle nettstedene til store kjeder av husholdningsbutikker og digitale apparater. Fremgangsmåten er veldig enkel - produktet med den nødvendige versjonen må legges i handlekurven og deretter betales på en hvilken som helst tilgjengelig måte.

Bilde
Bilde

Deretter må du oppgi e-postadressen din, der aktiveringsnøkkelen kommer. Denne metoden er den enkleste og krever ikke mye tid og krefter å implementere. Lisensen kan også kjøpes på en DVD i en eske i butikken. En aktiveringsnøkkel blir skrevet ut inne i boksen.

Aktivator

På mange nettsteder blir distribusjon av lisensnøkler noen ganger utført. Som regel skjer dette etter utgivelsen av oppdateringer i operativsystemet. Det er lite sannsynlig at det å finne ubrukt kode er mulig, ettersom andre Internett-brukere ordner det ganske raskt.

Som oftest brukes derfor sekundære programmer for å aktivere en programvarepakke gratis. KMS Auto er en av de mest populære aktivatorene. Appen er veldig enkel å bruke og tilgjengelig med et russisk grensesnitt. Den kan lastes ned fra den offisielle nettsiden til utvikleren.

Alt du trenger for å fullføre operasjonen er å klikke på "Aktiver Office" -knappen.

Bilde
Bilde

Aktiveringsprosessen er ganske rask. Det kan spores i den blå boksen nedenfor. Etter at den er fullført, skal meldingen "Systemet ditt er i aktivert tilstand" vises.

Bilde
Bilde

Det er veldig enkelt å sjekke fakta om aktivering - bare høyreklikk på "Denne datamaskinen" eller "Min datamaskin", og gå deretter til kategorien "Egenskaper". Systemstatusen vises i nedre venstre hjørne. Hvis aktivatoren fungerer som den skal, bør dette stedet vise påskriften "Windows-aktivering fullført", eller en annen lignende ordlyd, avhengig av versjonen av operativsystemet.

Anbefalt: