Slik Aktiverer Du Office På Windows 10 Uten Nøkkel

Innholdsfortegnelse:

Slik Aktiverer Du Office På Windows 10 Uten Nøkkel
Slik Aktiverer Du Office På Windows 10 Uten Nøkkel

Video: Slik Aktiverer Du Office På Windows 10 Uten Nøkkel

Video: Slik Aktiverer Du Office På Windows 10 Uten Nøkkel
Video: Aktiver Windows 10 | SoftwareNow 2024, April
Anonim

Microsoft Office er en kontorpakke med applikasjoner som lar deg jobbe på PC-en din med dokumenter, bilder, videoer og så videre. I likhet med operativsystemet trenger Microsoft Office aktivering.

Slik aktiverer du Office på Windows 10 uten nøkkel
Slik aktiverer du Office på Windows 10 uten nøkkel

Begrensninger

Microsoft Office gir brukeren en gratis prøveperiode på 30 dager. I løpet av denne tiden, hvis brukeren trenger disse programmene, må han aktivere systemet. Ellers vil det være operasjonelle problemer etter utløpsdatoen, og noen begrensninger fra Microsoft vil tre i kraft.

Faktisk vil begrensninger i Office, PowerPoint eller Excel ha svært liten innvirkning på ytelsen. Slik skjer det hvis du ikke aktiverer Office etter 30 dager:

1) Den røde overskriften øverst i dokumentet vil minne deg om at systemet må aktiveres. Dokumentnavnet vises først, etterfulgt av produktnavnet og påskriften "Ikke-lisensiert produkt".

Bilde
Bilde

2) I noen tilfeller vil en rød linje vises under kontrollpanelet som sier "Office-produkt er deaktivert" med en "Aktiver" -knapp som omdirigerer brukeren til websiden til Microsofts offisielle nettsted.

Bilde
Bilde

3) Noen ganger kan Word lukkes ufrivillig og vise følgende tekst. Autolagring er tilstede, og de siste endringene blir værende der. Men generelt er dette et ganske ubehagelig øyeblikk.

Bilde
Bilde

Aktivator

Det kreves en nøkkel for å aktivere Microsoft Office. Dette er et spesifikt sett med tegn som Microsoft sender til kundens e-post. Det må legges inn i aktiveringsvinduet, hvoretter de fullstendige versjonene av programmene vil være tilgjengelige for brukeren.

Bilde
Bilde

Aktivatoren selv velger nøkkelen og krever ikke noe fra brukeren. En av de mest populære er KMS Auto. Den er tilgjengelig for nedlasting helt gratis på den offisielle nettsiden til utvikleren.

Alt du trenger er å laste ned og installere KMS Auto, og deretter kjøre den som administrator. Deretter må du klikke på "Aktiver Office" -knappen. Programmet har forskjellige versjoner, og ordlyden, avhengig av dette, kan variere fra hverandre.

Bilde
Bilde

Prosessen starter automatisk, og den varer alltid annerledes. Som regel trenger ikke brukeren å vente mer enn 5 minutter. Fremgang kan spores i den blå boksen som vises nedenfor.

Bilde
Bilde

Etter at operasjonen er avsluttet, er det nødvendig å lukke aktivatoren og kontrollere om prosessen er vellykket. Det er veldig enkelt å sjekke om programmet er aktivert eller ikke - du må gå til Word eller PowerPoint og gå til "File" -fanen.

Produktets status skal vises her - "Produkt aktivert". Som et resultat kan du endre tema fra normal til farge, få flere nye funksjoner fra Microsoft, samt motta alle oppdateringer automatisk. De lastes på PC og Internett-tilgang.

For å gjøre dette er det ikke engang nødvendig å legge inn data fra din Mocrosoft-konto og logge på under ditt eget navn. Alt vil være tilgjengelig uten det.

Anbefalt: