Slik Aktiverer Du Windows 10 Ved Hjelp Av En Nøkkel

Innholdsfortegnelse:

Slik Aktiverer Du Windows 10 Ved Hjelp Av En Nøkkel
Slik Aktiverer Du Windows 10 Ved Hjelp Av En Nøkkel

Video: Slik Aktiverer Du Windows 10 Ved Hjelp Av En Nøkkel

Video: Slik Aktiverer Du Windows 10 Ved Hjelp Av En Nøkkel
Video: Чистая Установка Windows 10 с флешки - Полная Инструкция за 20 минут! 2024, Mars
Anonim

Aktivering av Win10 med en nøkkel gir brukeren muligheten til å forsikre seg om at hans kopi av operativsystemet er ekte. Men hvordan kan du aktivere Windows 10 med en aktiveringsnøkkel?

Slik aktiverer du Windows 10 ved hjelp av en nøkkel
Slik aktiverer du Windows 10 ved hjelp av en nøkkel

Hvordan sjekke aktiveringsstatus

Det første du må finne ut er om din kopi av Windows er aktivert, og om operativsystemet er koblet til en Microsoft-konto. Å koble Microsoft-kontoen din til Windows 10 er et viktig trinn på enheten. Når alt kommer til alt, etter at brukeren har koblet kontoen til den digitale lisensen, vil han kunne aktivere operativsystemet om nødvendig, og dette kan gjøres ved hjelp av standardverktøy for feilsøking av aktiveringsproblemer.

Nøkkelaktiveringsmetoder

Faktisk avhenger denne metoden av hvordan brukeren fikk kopien av operativsystemet. Det er to måter å aktivere på - enten å skrive inn en 25-sifret produktnøkkel eller bruke en digital lisens. Hvis verken det ene eller det andre er tilgjengelig, vil ikke den offisielle aktiveringen av operativsystemet fungere.

Bilde
Bilde

Et viktig poeng: hvis du har et Win 10-operativsystem med versjon 1511, vil den digitale lisensen bli kalt "digital oppløsning" i den.

Aktivere en kopi av Windows 10 med en digital lisens

Digitale lisenser for operativsystemet er direkte relatert til to punkter: det er brukerens maskinvare på datamaskinen og brukerkontoen til Microsoft. Av denne grunn, med en digital lisens, trenger ikke brukeren å søke etter noe på datamaskinen.

Bilde
Bilde

Datamaskinen og Windows 10 konfigurerer automatisk alt umiddelbart etter at datamaskinen kobles til Internett, og brukeren logger på en personlig konto. Hvis det ikke er noen digital lisens, kan du bruke den andre lovlige aktiveringsmetoden - ved hjelp av en nøkkel.

Aktivere en kopi av Windows 10 med en produktnøkkel

Produktnøkkelen i dette tilfellet er en kode på 25 tegn. Ved sin struktur består en slik aktiveringskode av 5 blokker med 5 tegn hver. Blokker er skilt fra hverandre med en bindestrek.

Det er to måter å bruke en produktnøkkel på - enten under oppsett av Windows 10 eller etter installasjon. I det andre tilfellet må brukeren klikke på Start, velge Oppdateringer og sikkerhetselement der, deretter gå til Aktivering-delen og velge elementet for å oppdatere produktnøkkelen.

Merk

Det er verdt å vurdere at Microsoft lagrer alle brukeroppføringene, men dette gjelder bare de OS-nøklene som brukere kjøpte fra Microsofts nettbutikkside. For å finne ut hvor nøyaktig en bestemt versjon av operativsystemet ble kjøpt, bør du gå til kategorien "Bestill logg" i din personlige konto. Og ja, hvis brukeren har en nøkkel til å aktivere operativsystemet, kan han bruke muligheten til å endre produktnøkkelen.

Anbefalt: