Hvordan Lage Kilder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Kilder
Hvordan Lage Kilder

Video: Hvordan Lage Kilder

Video: Hvordan Lage Kilder
Video: Hvordan lage kildeliste 2024, Kan
Anonim

Et java-program er et krukkearkiv eller et sett med *.java- og *.klassekilder, hvis kompileringsprosedyren ennå ikke er utført. Last ned og installer Java Runtime Environment for å kompilere Java-kildekoden. Du kan også kompilere filer i et utviklermiljø som JavaBeans.

Hvordan lage kilder
Hvordan lage kilder

Nødvendig

administratorrettigheter

Bruksanvisning

Trinn 1

For å laste ned det nyeste Java Runtime Environment, åpner du det offisielle nettstedet til Java https://java.sun.com/javaee/sdk/. Finn nedlastingsdelen og last ned programmet til harddisken. Installer JRE på datamaskinens operativsystem - du trenger administratorrettigheter for å gjøre dette. Som regel skal slik programvare alltid installeres i systemkatalogen til en lokal stasjon på en PC.

Steg 2

Rediger systemstiene til tjenestemappene ved å legge let til filene på den installerte Java-maskinen. Skriv inn JRE-installasjonskatalogen i styparameteren - for å gjøre dette, åpne "Computer Properties" - "Advanced" - "Environment Variables".

Trinn 3

Kjør kommandolinjeverktøyet (det finner du gjennom hovedmenyen i systemet, i mappen "Tilbehør"). Gå til katalogstien til kildemappen og skriv inn kommandoene javac [hovedfilnavn].javajava -cp [filnavn]. Den viktigste Java-programfilen er filen med koden til hovedfunksjonens hoved.

Trinn 4

For å angi egendefinerte alternativer for kompilering av java-filer fra kommandolinjen, skriv java -help og undersøke informasjonen på skjermen. Bruk JavaBeans utviklermiljø for å automatisere kompileringsprosessen. Programmet har flere kompileringsmodi, inkludert kompilering trinn for trinn eller fra et bestemt brytpunkt. I tillegg vil miljøet fortelle deg om feil på tidspunktet for skriving av programkoden.

Trinn 5

Det er også verdt å merke seg at du kan kompilere filer ved hjelp av standardverktøy for programvaremiljøer. For eksempel lar Delphi applikasjonsutviklingsmiljøet deg først skrive visuell kode og bruke alle skjemaene i programmet, og deretter kompilere alt innholdet for å få fullverdig programvare.

Anbefalt: