Hvordan Sette Inn Musikk I En Lysbildefremvisning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sette Inn Musikk I En Lysbildefremvisning
Hvordan Sette Inn Musikk I En Lysbildefremvisning

Video: Hvordan Sette Inn Musikk I En Lysbildefremvisning

Video: Hvordan Sette Inn Musikk I En Lysbildefremvisning
Video: How to add Background Music for all slides in PowerPoint 2024, Kan
Anonim

Det er både standard og tredjeparts programvareverktøy for å sette inn lydopptak i lysbildefremvisninger. Forskjellen deres er i tilleggsredigeringsalternativene som blir gitt til brukeren.

Hvordan sette inn musikk i en lysbildefremvisning
Hvordan sette inn musikk i en lysbildefremvisning

Nødvendig

Windows Movie Maker eller en annen redigeringsprogram for lysbildefremvisning

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk standard Windows Movie Maker videoredigeringsprogramvare som åpnes fra Start-menyen. Åpne en eksisterende presentasjon og fortsett med å legge til en musikkfil.

Steg 2

Dra den med venstre museknapp til området til lysbildefremvisningen, og koble til og juster slik at varigheten stemmer overens.

Trinn 3

Juster også om nødvendig tidsintervallet mellom lysbildene i henhold til lydopptaket. Lagre lysbildefremvisningen. Vær oppmerksom på at du bare kan bruke visse lydopptaksformater når du legger til det, for eksempel mp3. Windows Movie Maker støtter ikke å sette inn tapsløse opptak i lysbildene.

Trinn 4

Hvis lysbildepresentasjonen ikke ble gjort på forhånd, kan du også bruke dette programmet til å lage det. Legg til filer fra redigeringsmenyen øverst til høyre på skjermen mens du velger en bildemodus. Dra dem til storyboardet og juster overgangseffektene. Deretter legger du også til en musikkfil, overfører den til storyboardet og samsvarer varigheten.

Trinn 5

Last ned og installer Photodex ProShow Gold-programvareverktøyet på datamaskinen din som et alternativ til standardprogrammet. I tillegg til grunnleggende redigeringsfunksjoner for lysbildefremvisning, har den også mange andre nyttige funksjoner, for eksempel kan den brenne bilder til plater i et format som er egnet for visning på en TV. Hun kan også lage en skjermsparer fra bildene dine. Dette programmet bør brukes hvis du forstår det generelle prinsippet om slike redaktører, vet hvordan du redigerer bilder og trenger ekstra effekter for overganger mellom lysbildene.

Anbefalt: