Hvordan åpne En Bærbar Strømforsyning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Bærbar Strømforsyning
Hvordan åpne En Bærbar Strømforsyning

Video: Hvordan åpne En Bærbar Strømforsyning

Video: Hvordan åpne En Bærbar Strømforsyning
Video: iPhone 7: how to Force Restart, enter Recovery, and DFU mode 2024, Kan
Anonim

En strømforsyning er en adapter som leverer strøm til den bærbare datamaskinen mens den er koblet til et nettverk. Det er verdt å merke seg at slike batterier ikke er ment for selvreparasjon og utskifting, så du vil måtte møte noen vanskeligheter under demontering. Det er bare nødvendig å demontere strømforsyningen hvis den er defekt og produserer en liten mengde spenning.

Hvordan åpne en bærbar strømforsyning
Hvordan åpne en bærbar strømforsyning

Nødvendig

skalpell eller hammer

Bruksanvisning

Trinn 1

Åpne ladekofferten. Skjær av sidefyllet og skjær sømens plast med en skalpell. For å gjøre dette er det nok å gå bare langs den ene siden av blokken. Det er viktig å bestemme riktig hvilken side av minnet som er en kant og hvilken som er et spor. Det er nødvendig å famle etter siden som er uten ribbein.

Steg 2

Hvis en skalpell ikke er tilgjengelig, kan en hammer brukes til å åpne enheten. Pakk strømforsyningen i et håndkle og bank på sømmen med en liten hammer. Slagene må være klare og sterke nok til at kroppen sakte kan avvike. Etter å ha tappet åpnes strømforsyningen enkelt, og ingen skader blir igjen på plastoverflaten.

Trinn 3

Fjern huset. Strømforsyningen er en metallboks med brett under. Finn årsaken til feilen, nemlig sjekk spenningen ved utgangen på kortet. Hvis enheten gir den nødvendige spenningen, bør du se etter problemet i selve ledningen eller i kontakten som er satt inn i den bærbare datamaskinen.

Trinn 4

Fjern plastproppen fra pluggen og kontroller ledningene. Hvis ledningene er skadet, klipp av den unødvendige delen og lodd de uskadede delene. Isoler hver ledning forsiktig.

Trinn 5

Hvis demontering og montering av strømforsyningshuset utføres nøye, vil skaden som oppstod under åpningen forbli nesten usynlig, og laderen vil beholde utseendet.

Anbefalt: