Hvordan Krympe Mkv-fil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Krympe Mkv-fil
Hvordan Krympe Mkv-fil

Video: Hvordan Krympe Mkv-fil

Video: Hvordan Krympe Mkv-fil
Video: Hvordan krympe fibroids naturlig med kosthold og trening 2024, Kan
Anonim

Den største ulempen med mkv-filer er deres store størrelse. Dette forstyrrer ofte mer enn vanlig filmvisning med en bærbar spiller. Noen mkv-filer kan ikke engang brenne til DVD-medier.

Hvordan krympe mkv-fil
Hvordan krympe mkv-fil

Nødvendig

  • - MKVmerge GUI;
  • - Total videokonverterer.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du ikke vil endre kvaliteten på videoen, er det bare å fjerne unødvendige elementer fra mkv-beholderen. Last ned MKVmerge GUI-program. Den lar deg utføre alle nødvendige operasjoner med filer i det beskrevne formatet. Installer programmet og start datamaskinen på nytt.

Steg 2

Start MKVmerge GUI-verktøyet og åpne Fil-menyen. Velg Åpne og spesifiser stien til ønsket mkv-fil. Vent til informasjonen om innholdet i beholderen er lastet. Åpne kategorien Inndata og undersøk innholdet i spormenyen.

Trinn 3

Fjern merket for elementene du ikke trenger. Dette kan være teksting eller ekstra lydspor. Ofte inneholder mkv-containere 3-4 lydfiler. Hvis du ikke vil overskrive originalfilen, klikker du på Bla gjennom-knappen i Output Filename-menyen. Velg en mappe for å lagre filen og skriv inn navnet. Klikk på Start blanding-knappen og vent mens programmet oppretter en ny mkv-fil med de angitte parametrene.

Trinn 4

Hvis du vil redusere størrelsen på mkv-filen betydelig, så bruk Total Video Converter. Kjør den og åpne menyen Nytt prosjekt. Velg "Importer" og velg ønsket mkv-container.

Trinn 5

I menyen som vises, flytt glidebryteren til "Lav kvalitet". Velg målfiltypen mkv. Vent til hovedmenyen åpnes. Forsikre deg om at arbeidsfilen er krysset av. Klikk på "Konverter nå" -knappen og vent mens den nye filen er opprettet.

Trinn 6

Det er viktig å forstå at den andre metoden vil svekke videokvaliteten alvorlig. Noen ganger er det mer fornuftig å velge et annet format med alternativet Høy kvalitet. Dette vil redusere fotavtrykket mens bildeparametrene bevares.

Anbefalt: