Hvordan Dele En Video I Vegas

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dele En Video I Vegas
Hvordan Dele En Video I Vegas

Video: Hvordan Dele En Video I Vegas

Video: Hvordan Dele En Video I Vegas
Video: УРОК КАК СДЕЛАТЬ КАЧЕСТВЕННОЕ ЗАМЕДЛЕНИЕ ВИДЕО В SONY VEGAS PRO С ПОМОЩЬЮ ПЛАГИНА TWIXTOR // SLOW MO 2024, Kan
Anonim

Moderne videofiler kan ta mye harddiskplass. Før du tar opp slike videoer på forskjellige stasjoner, er det ofte nødvendig å dele dem inn i flere fragmenter.

Hvordan dele en video i Vegas
Hvordan dele en video i Vegas

Nødvendig

Sony Vegas

Bruksanvisning

Trinn 1

For de fleste videoformater er Sony Vegas greit. Naturligvis er det bedre å bruke Pro-versjonen, men nesten alle modifikasjoner av verktøyet er egnet for denne oppgaven. Last ned og installer det foreslåtte programmet.

Steg 2

Start Sony Vegas og åpne kategorien Fil. Gå til Åpne. Vent til utforskeren starter og velg videofilen som skal behandles. Overfør nå navnet på filen til visualiseringsstripen for å begynne å jobbe med den.

Trinn 3

Marker begynnelsen på videoklippet, og trykk på S-tasten. Flytt markøren til sluttrammen til det første klippet. Trykk på tasten S. Høyreklikk på den valgte regionen og velg Lagre som.

Trinn 4

Skriv inn tittelen på den første delen av videoen. Gjenta denne algoritmen til du har opprettet det nødvendige antall elementer. Bruk et unikt filnavn hver gang du lagrer regionene.

Trinn 5

Hvis du ikke lagrer fragmentene, eller ikke vises feil, kan du bruke dekoderen som er innebygd i programmet. Klikk på det valgte segmentet og velg Gjør som.

Trinn 6

Velg mappen der filen skal lagres. Angi typen og skriv inn et navn. Husk å merke av i boksen ved siden av bare gjengi sløyfeområde. Velg riktig alternativ i malfeltet og klikk på egendefinert-knappen.

Trinn 7

Klikk på Project-fanen og velg Best for kvalitet for videogjengivelse. Du kan la resten av videobehandlingsparametrene være uendret. Lagre det resulterende segmentet. Sjekk kvaliteten. Hvis du er fornøyd med resultatet, gjenta denne syklusen for å trekke ut resten av fragmentene.

Trinn 8

Prøv å ikke endre avanserte alternativer for videoopptak. Dette kan føre til at den totale størrelsen på alle mottatte gjenstander blir betydelig større enn den opprinnelige størrelsen på videofilen.

Anbefalt: