Hvilket Program Skal Du Fjerne Stemmen Fra Sangen

Innholdsfortegnelse:

Hvilket Program Skal Du Fjerne Stemmen Fra Sangen
Hvilket Program Skal Du Fjerne Stemmen Fra Sangen

Video: Hvilket Program Skal Du Fjerne Stemmen Fra Sangen

Video: Hvilket Program Skal Du Fjerne Stemmen Fra Sangen
Video: MARSILIA - GALATASARAY | VI FAR DET, VI VILLE | AFSLUTNING AF MATCH UDSENDELSE 2024, Kan
Anonim

Backing track er en musikalsk komposisjon som mangler enten en vokal eller en instrumental del. For å lage backing-spor med en ekstern stemme, er det spesielle multifunksjonelle programmer.

Hvilket program skal du fjerne stemmen fra sangen
Hvilket program skal du fjerne stemmen fra sangen

Området med å bruke backing-spor med ekstern vokal er ganske omfattende: for å synge på karaoke, til sceneopptredener, eller å legge favorittmusikken din på videosekvenser når du lager hjemmelagde filmer eller videoer.

Du kan kutte ut eller nøytralisere nesten uhørbar stemme fra enhver musikalsk komposisjon ved hjelp av spesialiserte programmer.

Dataprogrammer for å lage "backing tracks" er delt inn i de som krever installasjon av programvare i PC-minnet, og de som lar deg gjøre jobben for å eliminere stemmen online.

Online programmer

En av de gratis populære online-tjenestene for å fjerne vokal fra sanger er VocalRemover, som støtter de vanligste lydformatene: mp3, wav, flac, ogg, aiff, cdda.

Fjerne stemmen skjer ved å trekke venstre og høyre kanal fra hverandre i stereoopptaket, som et resultat av at det gjenstår et monoopptak med kuttet vokal.

Programmet fungerer bare vellykket hvis vokalen er spilt inn i midten. Det er ikke alltid mulig å kutte ut en stemme som er spilt inn til venstre eller til høyre med dette programmet.

En annen betydelig ulempe ved tjenesten er at hvis musikkinstrumenter blir spilt inn i midten av stereoopptaket - ofte er det basser eller trommer, så kan lyden deres gå tapt sammen med den fjerne stemmen.

En annen enkel online tjeneste for å kutte vokal er X-minus. Programmet støtter lydformater som mp3, mp4, wma, flac. Størrelsen på den opplastede musikkfilen skal ikke være mer enn 30 mb. Det er ønskelig at vokalen blir spilt inn i midten av stereoopptaket og ikke smelter sammen med lyden av musikkinstrumenter.

For å forbedre kvaliteten på den resulterende komposisjonen, gir tjenesten innstillinger for frekvensområdet til vokalen og muligheten til å justere tonaliteten.

Programmer som krever installasjon på

En seriøs lydredigerer med mange innstillinger og rik funksjonalitet er Adobe Audition-programmet.

Programmet er lite krevende for dets evner og fungerer bra selv på svake maskiner, har et ganske enkelt grensesnitt og er kompatibelt med applikasjoner fra andre produsenter.

Når du fjerner vokal, lar redaktøren deg velge stemmen til stemmen, rekkevidden av undertrykte frekvenser, nivået og hastigheten på undertrykkelsen av vokalen og mange andre like viktige innstillinger.

Ulempen med programmet er umuligheten av perfekt undertrykkelse av stemmen uten å påvirke lyden av musikkinstrumenter og muligheten for utseende i de mest komplekse lydkomposisjonene av slike uønskede effekter som etterklang.

Ikke mindre kraftige lydredaktører inkluderer Sony ACID Music Studio-programmet. Fordelene inkluderer støtte for et stort antall lydformater, et imponerende antall spesialeffekter og høykvalitets separasjon av stemmepartiet fra musikkdelen.

En betinget ulempe med redaktøren kan betraktes som umuligheten av å oppnå ideell stemmedemping uten å kompromittere den generelle lyden av komposisjonen.

Men ifølge eksperter er det bare mulig å få et backing-spor av høy kvalitet - hvis denne melodien er skrevet med vilje, og ikke oppnådd gjennom programmer som undertrykker vokallyden.

Anbefalt: