Hvordan Sjekke Hdmi-kabelen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sjekke Hdmi-kabelen
Hvordan Sjekke Hdmi-kabelen

Video: Hvordan Sjekke Hdmi-kabelen

Video: Hvordan Sjekke Hdmi-kabelen
Video: Как подключить цифровую зеркальную камеру к HDTV или монитору с помощью кабеля HDMI 2024, Kan
Anonim

HDMI-kabler brukes til høyoppløselig lyd- og videooverføring. Når du velger dem, er det viktig å sjekke om det er feil på forhånd, siden du i tillegg til ulempene ved visning også ødelegger dyrt utstyr.

Hvordan sjekke hdmi-kabelen
Hvordan sjekke hdmi-kabelen

Nødvendig

kabeltester

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du kjøper en HDMI-kabel, bruk en dedikert kabeltester. Det er ganske vanskelig å finne den i salg, men du kan bestille den online. Dette er en av de få mest pålitelige måtene å kontrollere kabelkvaliteten når du kjøper. Du kan også bruke en tester til disse formålene, men den er ganske lang og upraktisk.

Steg 2

Undersøk nøye loddingen på pluggen, den må være i samsvar med standarder og det skal ikke være spor av mekanisk belastning på den. Til sammenligning, inspiser pluggene på 2-3 kabler til for å sikre at de stemmer overens. Sørg for å ta hensyn til fargen på metallet, det skal heller ikke variere.

Trinn 3

Kontroller hele kabellengden, det skal ikke være fremspring eller uregelmessigheter på den, for ikke å nevne forstyrrelser. Når du kobler til enheter med denne kabelen, må du være oppmerksom på lengden - uten en forsterker, bør den ikke overstige hundre meter, så bildekvaliteten bør være ideell for en kortere ledning.

Trinn 4

Velg en film i HD-oppløsning for testing, kjør den og sjekk om stripene samsvarer (du trenger ikke å telle dem alle, det vil merkes med en gang) og fraværet av andre feil under visning.

Trinn 5

Gi preferanse til å kjøpe HDMI-kabler fra spesialforretninger som selger radioutstyr og forbrukerelektronikkbutikker. Ikke kjøp billige eller dårlige ledninger, da de raskt går i stykker. Ikke bestill dem i nettbutikker, og sjekk dem om mulig på forskjellige enheter før du kjøper.

Trinn 6

Vær også oppmerksom på emballasjen til kabelen - den må være i salgbar tilstand. Når du velger en kabel, la deg også lede av produsentens omdømme, ikke stol på ukjente varemerker og ikke ta ledninger som ikke har informasjon om produsenten.

Anbefalt: