Hvordan Sjekke Datamaskinen Din For Feil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sjekke Datamaskinen Din For Feil
Hvordan Sjekke Datamaskinen Din For Feil

Video: Hvordan Sjekke Datamaskinen Din For Feil

Video: Hvordan Sjekke Datamaskinen Din For Feil
Video: CS.FAIL - ПРОСТАЯ ТАКТИКА С 1$ ПОДНЯТЬСЯ ДО НОЖА НА НОВОМ CSGORUN! ПРОМОКОД И КС ФЕЙЛ НЕ КСГОРАН! 2024, April
Anonim

Det er forskjellige måter å sjekke datamaskinen for feil på. Først og fremst bør rutinekontroller gjøres regelmessig for å diagnostisere operativsystemet. Hvis de ikke løser problemet, bør det tas ytterligere beskyttelsestiltak.

Hvordan sjekke datamaskinen din for feil
Hvordan sjekke datamaskinen din for feil

Bruksanvisning

Trinn 1

Du bør begynne å sjekke operativsystemet for problemer ved hjelp av standardverktøy. Dette er først og fremst å sjekke disken for feil. For å gjøre det, må du gå til egenskapene til disken som operativsystemet er installert på, og klikke på det med høyre museknapp, deretter velge "egenskaper", klikke på "service" -fanen og til slutt velg elementet - sjekk volumet for feil … Denne metoden finner vanligvis de mest alvorlige systemproblemene, men den løser ikke alltid alle problemer.

Steg 2

Det neste standardverktøyet for å se etter feil (og fikse dem) er å defragmentere disker. For å utføre det, må du gå: Start - Alle programmer - Tilbehør - Systemverktøy - Diskdefragmentering. Denne kontrollen løser feil og forhindrer dem i fremtiden. Det er først og fremst nyttig for harddisken, og det anbefales at du utfører den regelmessig (en gang i halvåret).

Trinn 3

For en grundigere sjekk av operativsystemet, må du laste ned et spesialverktøy IObit Security 360. Etter installasjonen, velg alternativet Kontroller for feil. Etter å ha analysert operativsystemet, bør programmet legge ut en liste over feil og til og med potensielle feil som forårsaker dem (for eksempel ikke oppdatert programvare, systemkonflikt osv.).

Trinn 4

Noen ganger, for seriøs systemdiagnostikk, bør du gå til hendelsesloggen, som løser blant annet feil. Den ligger på: Start - Kontrollpanel - Administrative verktøy - Event Viewer. I selve bladet bør du se på artiklene: applikasjon, system. Og se etter en rød sirkel med et hvitt kors, siden dette er feilregistreringen. Du må dobbeltklikke på oppføringen og lese den fullstendige informasjonen. Deretter bør du se etter løsningen på problemet i hvilken som helst søkemotor eller på det offisielle Microsoft-nettstedet (https://www.microsoft.com).

Anbefalt: