Hvordan Lage Et Skjema Usynlig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Skjema Usynlig
Hvordan Lage Et Skjema Usynlig

Video: Hvordan Lage Et Skjema Usynlig

Video: Hvordan Lage Et Skjema Usynlig
Video: Hvordan lage et VØL-skjema 2024, Kan
Anonim

Når du formaterer data i form av en tabell i Microsoft Office Word og Microsoft Office Excel-dokumenter, kan det hende at brukeren trenger å gjøre skjemaet usynlig, det vil si bringe dokumentet til et slikt skjema når teksten vises, men kantene til tabeller skrives ikke ut. Dette kan gjøres ved hjelp av redigeringsverktøyene.

Hvordan lage et skjema usynlig
Hvordan lage et skjema usynlig

Bruksanvisning

Trinn 1

Et dokument i Microsoft Office Excel er i seg selv en tabell. Hvis alle dataene i tabellen din skal gå i solid tekst uten å skille grenser, må du bare ikke endre redigeringsinnstillingene. Juster kolonnebredder og høyder, og formater celler, men stol ikke på verktøy for å lage bord og dekorere rammer.

Steg 2

Hvis du bare trenger å gjøre en del av skjemaet usynlig eller du redigerer et ferdig dokument der kantene til tabellen er angitt, følger du flere trinn. Velg med musen eller Shift og [piltastene] området der du vil skjule kantene. I kategorien Hjem klikker du på pilikonet til høyre for det skisserte firkantede miniatyrbildet. Velg elementet "Ingen rammer" i rullegardinmenyen ved å klikke på det med venstre museknapp - kantene til cellene du har valgt blir usynlige.

Trinn 3

Den samme effekten kan oppnås på en annen måte: velg området du trenger og klikk på det med høyre museknapp. Velg Format celler i hurtigmenyen. I dialogboksen som åpnes, gå til fanen "Kanter" og velg miniatyrbildet merket "Ingen" i gruppen "Alle". Klikk på OK-knappen for å bruke de nye innstillingene på den redigerte delen av dokumentet.

Trinn 4

Det samme prinsippet gjelder når du arbeider i Microsoft Office Word-redigereren, men du må se etter de tilsvarende verktøyene i andre seksjoner. Velg formen eller delen av formen du vil gjøre usynlig. Åpne "Hjem" -fanen og velg "Avsnitt" -delen. Klikk på pilknappen til høyre for det skisserte firkantikonet og velg alternativet Ingen grenser.

Trinn 5

Tilgang til dette alternativet er også mulig gjennom høyre museklikk. Bruk den til å velge "Table Properties" -elementet i rullegardinmenyen. Gå til "Table" -fanen i dialogboksen som åpnes. Klikk på "Borders and Fill" -knappen nederst i vinduet, og i kategorien "Borders" angir du alternativene du vil ha. Bruk innstillingene med OK-knappen.

Trinn 6

Når du velger minst én tabellcelle i Word, blir kontekstmenyen "Arbeide med tabeller" tilgjengelig. Den kan også brukes til å gjøre formen usynlig. Velg ønsket område av tabellen, åpne Tabellverktøy-menyen og velg kategorien Design. I Tabellstiler-delen finner du ikonet du allerede kjenner, og bruker stilen du vil ha for bordgrensene.

Anbefalt: