Hvordan Angi Blokkerte Odnoklassniki

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Angi Blokkerte Odnoklassniki
Hvordan Angi Blokkerte Odnoklassniki

Video: Hvordan Angi Blokkerte Odnoklassniki

Video: Hvordan Angi Blokkerte Odnoklassniki
Video: De verste tingene i huset er å blokkere pengene. Hvorfor skynder du deg ikke hjem? Hvordan rengjøre, 2024, April
Anonim

Noen ganger på jobben er det absolutt ingenting å gjøre, og for å drepe tid går mange til det sosiale nettverkssiden. Det er helt naturlig at arbeidsgiveren er mot et slikt sløsing med arbeidstid, og ber derfor nettverksadministratoren om å blokkere Odnoklassniki. Men når alt kommer til alt, ved lunsjtid, kan du også se på bilder av venner fra ferieturer for å motivere deg til samvittighetsfullt arbeid. En vei ut er å besøke siden fra en mobiltelefon, men fra en datamaskin kan du også gå til blokkerte Odnoklassniki.

Hvordan angi blokkerte Odnoklassniki
Hvordan angi blokkerte Odnoklassniki

Hvis du fortsatt ikke vet hvordan du skal gå til den blokkerte Odnoklassniki fra jobb, mister du mye, fordi to hele metoder lenge har blitt oppfunnet som vil omgå eventuelle hindringer for den lokale nettverksadministratoren.

Hvordan komme inn på det blokkerte nettstedet Odnoklassniki gjennom speilet

For å omgå blokkering av visse Internett-adresser av nettverksadministratoren, kan du bruke speil for å komme inn på nettstedet. Et speil er en kopi av et nettsted med en annen adresse, opprettet for å omgå blokkering av oppføring etter ressursnavn.

For å finne et speil for Odnoklassniki, skriv bare inn den aktuelle spørringen i søkemotoren.

Eksempler på nettsteder der du kan logge på blokkerte Odnoklassniki gratis er ok-zerkalo.ru, Openok.org og Hameleonoff.ru.

For å komme inn, må du skrive inn en av adressene, velge en lenke med et speil, klikke på den.

Koblingen åpner et vindu for å skrive inn pålogging og passord. De må legges inn, hvoretter det er mulig å bruke det sosiale nettverket.

Husk å velge bare kjente pålitelige nettsteder når du bruker speil. Det er bedre å bruke et billig, men ikke et gratis speil, så sannsynligheten for at du plukker opp et virus på arbeidsdatamaskinen din, eller at kontodataene dine kommer i hendene på spammere, er mye mindre.

Hvordan få tilgang til blokkerte Odnoklassniki gjennom en anonymiseringsanordning

Hvis den er blokkert, kan du besøke siden for det sosiale nettverket Odnoklassniki gjennom en anonymiseringsanordning. Han laster ned den nødvendige informasjonen fra nettstedet og overfører den på egne vegne, og representerer mellommenn i kommunikasjonen mellom datamaskinen og det sosiale nettverket. Dette hjelper deg med å omgå LAN-administratorens sikkerhetslås. En av de mest kjente anonymiserere er kameleon.

Du kan få tilgang til det forbudte nettstedet på denne måten gjennom portalene Openok.org, Anonim.pro, Daidostop.ru.

Nå vet du hvordan du skriver inn blokkerte Odnoklassniki fra arbeidsdatamaskinen din. Hvis du bruker de beskrevne metodene gratis, ikke glem å ta forholdsregler. Les alltid anmeldelser om nettstedet før du begynner å bruke det. Hvis du mistenker uautorisert bruk av din sosiale nettverkskonto, kan du endre passordet for å få tilgang til siden din på Odnoklassniki.

Anbefalt: