Hvordan Kopiere En Celleverdi

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kopiere En Celleverdi
Hvordan Kopiere En Celleverdi

Video: Hvordan Kopiere En Celleverdi

Video: Hvordan Kopiere En Celleverdi
Video: Excel - Kopiere formel - Låse celler (absolutt cellereferanse) 2024, Kan
Anonim

Operasjonen av å kopiere verdiene til de valgte cellene i Excel office-applikasjonen, som er en del av Microsoft Office-pakken, kan utføres ved hjelp av standardprogrammet ved hjelp av kommandoene "Cut", "Copy" og "Paste" ".

Hvordan kopiere en celleverdi
Hvordan kopiere en celleverdi

Nødvendig

Microsoft Office Excel 2003

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg en egen celle for å kopiere den resulterende verdien i den, og klikk på "Kopier" -knappen i "Utklippstavle" -delen av "Kopier" -menyen i øverste verktøylinje i applikasjonsvinduet. En alternativ metode for å utføre operasjonen kan være samtidig trykk på funksjonstastene Ctrl + C.

Steg 2

Åpne cellen som er valgt for dataoverføring ved å dobbeltklikke på musen og velge "Lim inn" -kommandoen i øvre verktøylinje i programvinduet. En alternativ metode for å utføre operasjonen kan være samtidig å trykke på funksjonstastene Ctrl + V.

Trinn 3

Bekreft anvendelsen av de valgte endringene ved å trykke Enter.

Trinn 4

Velg en enkelt celle eller det ønskede celleområdet som skal kopieres, verdier, formater eller formler, og klikk på "Kopier" -knappen øverst i verktøylinjen i Excel-kontorvinduet for å utføre kopieringsoperasjonen.

Trinn 5

Velg den øverste venstre cellen beregnet på overføring av verdier, formater eller formler for de valgte cellene, og åpne "Sett inn" -menyen i den øvre verktøylinjen i applikasjonsvinduet ved å klikke på pilen ved siden av knappen.

Trinn 6

Velg Verdier for å bare sette inn verdiene til den valgte cellen, eller velg Formler for å bare pakke inn formler.

Trinn 7

Bruk Lim inn spesial-elementet i Lim inn spesial-dialogboksen som åpnes og bruk Formater-kommandoen til å lime inn bare formatet til den valgte cellen.

Trinn 8

Velg en kolonne eller en kolonne som inneholder tomme celler, og klikk "Kopier" -knappen øverst i verktøylinjen i applikasjonsvinduet for å utføre operasjonen for å forhindre at informasjonen blir erstattet av de kopierte tomme cellene.

Trinn 9

Velg den øverste venstre cellen som skal overføres, og ring servicemenyen til kommandoen "Sett inn" i øvre verktøylinje i programvinduet ved å klikke på pilen ved siden av knappen.

Trinn 10

Velg Lim inn og bruk avmerkingsboksen Ignorer tomme celler.

Anbefalt: