Hvordan åpne En Periode I 1C

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Periode I 1C
Hvordan åpne En Periode I 1C

Video: Hvordan åpne En Periode I 1C

Video: Hvordan åpne En Periode I 1C
Video: Самая простая и нелепая ошибка в 1С восстановить положение окна 2024, Kan
Anonim

I 1C-programmet er det en blokkeringsfunksjon når det blir forsøkt å legge ut dokumenter med en dato senere enn den åpne perioden. De. hvis perioden fra første til andre kvartal er angitt i programmet, vil ikke dokumenter for andre kvartal bli lagt ut fra 1. april. For å åpne en periode er det en modus "Management of accounting results", den er designet for å administrere systemet med regnskapsresultater "1C: Accounting".

Hvordan åpne en periode i 1C
Hvordan åpne en periode i 1C

Bruksanvisning

Trinn 1

Angi 1C eksklusivt.

Steg 2

På kommandopanelet til hovedmenyen velger du kommandoen "Operasjoner / styring av regnskapsresultater".

Trinn 3

I det viste vinduet “Managing accounting totals” i første linje “Calculation of totals is set”, blir den gjeldende innstillingen for beregning av totaler indikert, dvs. opp til hvilket kvartal regnskapsresultatene blir beregnet i programmet.

Trinn 4

Den andre linjen "Sett beregning" angir kvartalet som vil bli satt som den nye rammen for å støtte totalene.

Trinn 5

I tredje linje i vinduet "Administrer regnskapsmessige summer" er det en knapp "Full omberegning av totaler". Med sin hjelp blir alle regnskapsresultater beregnet på nytt fra de tidligste operasjonene som ble utført helt i begynnelsen av arbeidet med programmet, og opp til kvartalet satt i denne modusen - grensene for støtte for resultatene.

Trinn 6

Bruk pil opp eller pil ned i den andre raden i vinduet Accounting Summary Management for å velge forrige kvartal som du vil beregne totalene for og fullføre arbeidet med denne perioden.

Trinn 7

Klikk på knappen "Fullstendig beregning av totaler". Programmet starter en prosess, hvis bevegelse du kan observere i informasjonslinjen nederst på programbordet.

Trinn 8

Etter slutten av omberegningen av totalene, klikk på "Angi beregning" -knappen. Programmet vil angi ønsket aktuell periode. De. kvartalet du spesifiserte vil flytte til den øverste linjen "Beregning av totaler", og neste kvartal etter den valgte perioden vises i den andre linjen. De. Programmet vil beregne totalene på nytt til kvartalet du spesifiserte, og nå har du muligheten til å jobbe i inneværende periode.

Trinn 9

Klikk på "Avslutt" -knappen, lukk dialogboksen.

Trinn 10

Start programmet på nytt om nødvendig.

Anbefalt: