Hvordan Vise Windows 7-aktivering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vise Windows 7-aktivering
Hvordan Vise Windows 7-aktivering

Video: Hvordan Vise Windows 7-aktivering

Video: Hvordan Vise Windows 7-aktivering
Video: How to get your product key for Windows 7/8/10 2024, Kan
Anonim

Operativsystemaktivering er en nødvendig prosedyre for videre bruk, siden dette operativsystemet ikke er gratis og har en begrenset prøveperiode for enheten. Informasjon om den kan vises uten å installere ekstra programvare.

Hvordan vise Windows 7-aktivering
Hvordan vise Windows 7-aktivering

Bruksanvisning

Trinn 1

Åpne kontrollpanelet. Finn menyelementet "System" i det og gå til "Windows Activation" -fanen. Der kan du se nødvendig informasjon om dette emnet, samt se koden. Bare i tilfelle, skriv det om, for i fremtiden kan det være nyttig for deg til forskjellige formål.

Steg 2

Hvis Windows Seven-operativsystemet ikke er aktivert, må du sørge for at du har en lisensnøkkel for programmet og registrere kopien på det offisielle Microsoft-nettstedet, eller ved å ringe teknisk support fra dette selskapet.

Trinn 3

Start aktiveringsprosessen og skriv inn lisenskoden. Det er vanligvis angitt på emballasjen hvis operativsystemet ble kjøpt som et frittstående programvareprodukt. Hvis operativsystemet ditt var forhåndsinstallert på datamaskinen ved kjøp, kan du se på produktlisensekoden på et spesielt klistremerke på baksiden av den bærbare datamaskinen eller på datamaskinsystemet på toppen eller siden.

Trinn 4

Skaff deg Windows Seven-aktiveringskoden, skriv den inn i riktig felt. Etter det vil systemet ikke lenger gi deg meldinger om utløpet av prøveperioden. Hvis du ikke hadde en programvarelisenskode, kan du alltid kjøpe den på det offisielle Microsoft-nettstedet. For betaling trenger du et bankkort.

Trinn 5

Hvis du kommer over en ulisensiert kopi av programvaren, gir du relevant informasjon til Microsoft, de vil erstatte deg med et fungerende Windows, forutsatt at du har kjøpsbevis. Ikke installer jailbroken kopier av Windows-operativsystemet på datamaskinen din, det er best å bruke gratis programvare, som også har andre fordeler i forhold til Windows.

Anbefalt: