Hvordan Lage En Dyregård I Minecraft

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Dyregård I Minecraft
Hvordan Lage En Dyregård I Minecraft

Video: Hvordan Lage En Dyregård I Minecraft

Video: Hvordan Lage En Dyregård I Minecraft
Video: Hvordan lage en dusj på minecraft (NORSK) 2024, Mars
Anonim

Dyr i Minecraft er kilder til mat, ull og lær. Det kan være ganske dyrt å finne dem, så det er lettere å lage en gård i nærheten av hjemmet ditt. Dette er veldig enkelt å gjøre, spesielt etter at båndet vises i spillet.

Hvordan lage en dyregård i minecraft
Hvordan lage en dyregård i minecraft

Nødvendig

  • - bånd
  • - gjerde
  • - hvete
  • - gulrot

Bruksanvisning

Trinn 1

Båndet forenkler bevegelsen av dyr sterkt, i tidlige versjoner av spillet kunne dyr lokkes med hvete eller gulrøtter, men dette var en ganske lang prosess. Du måtte ta hvete (for kyr eller sauer) eller gulrøtter (for griser) i hånden og sakte gå i riktig retning. Ofte mistet dyrene kontakten og dro i en vilkårlig retning. Dyret klamrer seg til båndet, og hvis du ikke går for langt fra det og dermed bryter båndet, følger han rolig spilleren. Videre kan du lede flere dyr hvis du har mer enn en bånd. I tillegg tillater båndet at dyr kan knyttes til gjerdet. For å hekte et dyr i bånd, hold det i hånden og høyreklikk på dyret. For å frigjøre dyret, høyreklikk på det igjen. For å feste en bånd eller bånd til gjerdet, klikk på gjerdet. Båndet er opprettet i henhold til skjemaet vist på bildet. Filamenter er hentet fra edderkopper og spindelvev, slim fra snegler som lever i sump.

Båndskaping
Båndskaping

Steg 2

Først av alt, lag en korral for husdyr, et gjerde vil hjelpe deg med dette, du kan lage det av pinner. Gjør det samme for gjerdeporten, og erstatt de to midterste pinnene med vanlige planker. Hvis det er mulig, lys opp hagen din, fakler kan plasseres direkte på gjerdet. Du kan lage to eller tre koraler hvis du skal avle dyr av mer enn en art, dette forenkler avl.

Å lage et gjerde
Å lage et gjerde

Trinn 3

Ta en bånd eller hvete, frø og gulrøtter og gå på jakt etter dyr. Sau, kyr, høner, griser og hester gyter (gyter) i områder der det er gress og mye lys. Ofte lever de på slettene eller i skogkanten. Når du finner dyr, ta et par av hver art, hvis du har nok bånd, og før dem hjem. Få dem inn i en paddock eller paddock. Nå kan du begynne å avle.

Storfe Corral
Storfe Corral

Trinn 4

Kyr og sauer reproduserer ved hjelp av hvete, bare klikk med hveten i hånden på to dyr av samme art, de vil begynne å sende ut hjerter, gå til hverandre, og etter noen sekunder vil en baby dukke opp. Etter avl vil ikke dyrene kunne gjenta prosessen i fem minutter. Gris reproduserer med gulrøtter på samme måte, hester med gyldne epler eller gyldne gulrøtter, kyllinger reproduserer med frø.

Anbefalt: