Slå Av Verifiseringsbekreftelse

Innholdsfortegnelse:

Slå Av Verifiseringsbekreftelse
Slå Av Verifiseringsbekreftelse

Video: Slå Av Verifiseringsbekreftelse

Video: Slå Av Verifiseringsbekreftelse
Video: Feide: To-trinns verifisering 2024, April
Anonim

Utgiverkontrollen vises vanligvis på systemet når en uidentifisert Windows-utvikler startes. Det er flere måter å deaktivere sjekking på.

Slå av verifiseringsbekreftelse
Slå av verifiseringsbekreftelse

Bruksanvisning

Trinn 1

For å deaktivere sjåførtjenesten for digital signaturbekreftelse, skriv inn gpedit.msc-kommandoen. I den lokale gruppepolicyredigereren som åpnes etter å ha trykket på Enter-tasten, finn brukerkonfigurasjonspanelet, og gå deretter til delen med tittelen "Administrative maler". Åpne "System" -elementet og gå til innstillingsmenyen for driverinstallasjonsprosessen.

Steg 2

Velg "Digital signatur av enhetsdrivere" i vinduet som åpnes, og velg deretter "Deaktiver" -handlingen for det. Bruk og lagre endringene, hvoretter vinduet om manglende samsvar med den digitale signaturen ikke lenger vises når du installerer enhetsdriverne. Vær oppmerksom på at dette ikke anbefales for din egen sikkerhet.

Trinn 3

Hvis du vil aktivere visning av mangelen på digital signatur av programvare for Windows-operativsystemet, kan du også gå til ovennevnte element i konfigurasjonsmenyen for tilpassede innstillinger og slå den på, men vær oppmerksom på at dette også krever at du velger enheten driververifiseringsmodus og påfølgende handlinger.

Trinn 4

Hvis sikkerhetsvarsler hindrer deg i å starte visse nettverksprogrammer, kan du gjøre ytterligere konfigurasjonsjusteringer i Windows-brannmur. For å gjøre dette, åpne datamaskinens kontrollpanel og gå til menyen "Sikkerhetsinnstillinger" i menyen.

Trinn 5

Velg brannmurinnstillingene helt nederst i vinduet som åpnes. I vinduet som vises, velger du "Unntak" -fanen og merker av for programmet, hvis anrop er forbudt av systemet. Hvis den ikke er i listen, kan du legge den til ved hjelp av Bla gjennom-knappen. Før du bruker endringene, må du sørge for at programmet ikke er skadelig, siden mange av dem kan skjule seg som kjente verktøy.

Anbefalt: