Hvordan Beskrive Programmet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beskrive Programmet
Hvordan Beskrive Programmet

Video: Hvordan Beskrive Programmet

Video: Hvordan Beskrive Programmet
Video: Hvordan man installerer et program 2024, Kan
Anonim

Hver bruker leser beskrivelsen før hver person laster ned og installerer. Faktisk utfører beskrivelsen blant annet en reklamefunksjon som forteller om fordelene med programmet og overbeviser brukeren om nødvendigheten. Det er faktisk ikke vanskelig å beskrive programmet. For å gjøre dette kan du følge en universell plan som lar deg konsekvent avsløre dens evner og fordeler.

Hvordan beskrive programmet
Hvordan beskrive programmet

Bruksanvisning

Trinn 1

For å beskrive programmet, start med en generell introduksjon. Beskriv hovedproblemet brukeren står overfor. Naturligvis burde dette være selve problemet det beskrevne programmet løser. Forresten, dette er en god måte å umiddelbart skissere målgruppen til brukerne. De som synes det er nyttig og nødvendig, vil laste ned eller kjøpe det. Andre brukere vil spare tid og ikke lese videre. Beskriv også innledningen kort hovedtrekkene i programmet. For dette er 1-2 setninger nok.

Steg 2

Spesifiser systemkravene for datamaskinens maskinvare. For å beskrive programmet så fullt som mulig, gjør graderingen. Beskriv minimumskravene og kravene til komfortabelt arbeid.

Trinn 3

Beskriv grensesnittet og arbeidsområdet. For å beskrive programmet mer tydelig, bruk skjermbilder av de forskjellige arbeidsvinduene og tilstandene. Beskriv hovedverktøylinjene, plasseringen av menyelementene, statuslinjene osv.

Trinn 4

Det er umulig å beskrive programmet uten å beskrive hovedfunksjonene i detalj. Dette kan gjøres i form av en liste eller en liste. Det er imidlertid viktig å være spesifikk i dette avsnittet. For eksempel har uttrykket "effektivt arbeid med prosjekter" ingen semantisk betydning. Mer presist, det er selvfølgelig en semantisk belastning, men den er relativ og formidler ikke noen fakta til leseren.

Trinn 5

Når du har angitt hovedfunksjonene til programmet, kan du beskrive tilleggsfunksjonene som kan være spesielt praktiske og nyttige for brukeren. For eksempel kan dette være muligheten for rask integrasjon med annen programvare, forbedringer i arbeidshastigheten, brukervennlige designelementer, etc.

Trinn 6

For å beskrive den nye versjonen av programmet, fortell oss om endringene det har gjennomgått siden forrige oppdatering. Beskriv hvilken funksjonalitet som ble fjernet, hvilke problemer som ble løst, hva som var nytt, hva som ble endret, revidert og forbedret. Forskjeller fra tidligere versjoner kan også presenteres i form av en liste.

Trinn 7

Ta en konklusjon som nok en gang understreker målgruppen og hovedformålet med programmet, og nevner fordelene.

Anbefalt: