Ulemper Og Fordeler Med Windows 10

Ulemper Og Fordeler Med Windows 10
Ulemper Og Fordeler Med Windows 10

Video: Ulemper Og Fordeler Med Windows 10

Video: Ulemper Og Fordeler Med Windows 10
Video: Топ 5 скрытых полезных программ Windows 10 2024, April
Anonim

Analyse av de viktigste ulempene og fordelene med Windows 10, basert på langvarig erfaring med å teste systemet. Plussene og minusene som er oppført nedenfor, vil hjelpe brukerne til å endelig bestemme behovet for å bytte til en ny OS-bygging.

ulemper og fordeler med Windows 10
ulemper og fordeler med Windows 10

Noen brukere klager fortsatt til utviklere om systemkrasj på grunn av at Windows 10 selv velger og installerer drivere. Selv om denne innovasjonen heller skal tilskrives plussene i systemet. Det frigjør PC-eiere fra ekstra søk og selvinstallasjon av de nødvendige driverne. Feil og feil i Windows 10 kan oppstå ved installasjon og oppdatering av både gamle og nye programmer. I tillegg, i fravær av Internett, vil systemet ikke kunne oppdatere den utdaterte driveren automatisk.

Ulempene med Windows 10 inkluderer også problemer med eldre apper og programmer fra tredjeparter fra selve Windows Store. Ikke glem at det i de tidlige stadiene er nesten umulig å forestille seg et perfekt fungerende produkt, mens den ferske OS-forsamlingen allerede har vist seg verdig. De fleste Windows 10-eiere har ikke opplevd de spesifiserte kompatibilitetsproblemene, vanskeligheter med å tilpasse drivere på en datamaskin og snakker positivt om den nyeste versjonen av operativsystemet.

ulemper og fordeler med Windows 10
ulemper og fordeler med Windows 10

Når du diskuterer fordeler og ulemper med Windows 10, kan situasjonen med overvåking ikke ignoreres. Høye og langvarige tvister om personvern viste seg ikke å være noe annet enn en villfarelse og uoppmerksomhet fra brukerne selv. Hvis du leser erklæringen om innsamling og bruk av personlig informasjon, blir det klart at den skiller seg fra tidligere versjoner av Windows 10 bare ved at den sporer tastaturinngang og nedlastede applikasjoner. Videre kan alle disse og andre personverninnstillingene raskt og enkelt konfigureres for deg selv, både før du installerer Windows 10 og etter oppdatering av systemet. Hvis brukeren er flau av ethvert forsøk på sporing av dataselskaper, og han ikke er klar til å sette seg opp med det, må han heller gi opp alle Microsoft-, Apple-produkter og foretrekke Linux. Bedriftene selv forklarer denne forstyrrelsen av brukerens personlige data ved det individuelle utvalget av mer relevante annonser, nyheter og applikasjoner.

ulemper og fordeler med Windows 10
ulemper og fordeler med Windows 10

Økningen i systemytelsen ble mest verdsatt av tidligere brukere av Windows 7, da versjon 8.1 viste seg å være ganske optimalisert for moderne programmer, spesielt spill. Herfra kan Windows 10 betraktes som den beste spillplattformen for både gamle og nye PC-spill.

For de brukerne som er vant til den klassiske startmenyen, føles Windows 10-grensesnittet vanskelig først. Men ved hjelp av enkle manipulasjoner kan du endre sammensetning, størrelse og plassering av visse fliser, gruppere dem etter eget skjønn, og også redusere parametrene i selve Start-vinduet. Hvis brukere allerede er vant til den brede menyen i versjon 8 og 8.1 eller bruker et nettbrett, kan du transformere Start-menyen ved å dra en glidebryter i seksjonen: Personalisering - Start - Åpne Start-skjermen i fullskjermmodus. Slik mobilitet lar deg lage ikke bare et praktisk, men også et funksjonelt grensesnitt for hver spesifikke bruker, og kan utvilsomt betraktes som den viktigste fordelen med Windows 10.

Anbefalt: