Hvordan Ringe Betalte For å Skype

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ringe Betalte For å Skype
Hvordan Ringe Betalte For å Skype

Video: Hvordan Ringe Betalte For å Skype

Video: Hvordan Ringe Betalte For å Skype
Video: MICROSOFT MBYTI SKYPE, NUK ESHTE NE WINDOWS 11 2024, Kan
Anonim

Opprinnelig ble den populære Skype-tjenesten ansett som et middel til stemmekommunikasjon mellom brukere i subnettet, og bruker bare personlige datamaskiner. Nå har utviklingen av Skype-teknologier gjort det mulig å introdusere muligheten for samtaler til mobil- og fasttelefonnummer. En slik mulighet er selvfølgelig betalt, men mange ganger billigere enn tradisjonelle metoder for langdistanse, internasjonal og interkontinental kommunikasjon.

Hvordan ringe betalte for å skype
Hvordan ringe betalte for å skype

Det er nødvendig

Datamaskin, Skype-program, Internett-tilgang

Bruksanvisning

Trinn 1

Alt du trenger å gjøre for å bruke internasjonale kommunikasjonstjenester i Skype er å fylle på din personlige konto i systemet, lese vilkårene for priser og ringe.

Steg 2

Fyll på saldoen din ved hjelp av ett av følgende betalingssystemer: VISA, MasterCard, Moneybookers, PayByCash, Diners. Velg deretter betalingsbetingelsene som passer deg. Det er to typer av dem, den første er at du betaler direkte for hele minuttene av samtalene dine, og den andre er at du betaler for en månedlig pakke ved å velge ønsket antall minutter og landene du skal ringe til. Det skal bemerkes at midlene på Skype-kontoen blir kansellert av systemet hvis de ikke brukes innen 180 dager.

Trinn 3

Når du har fylt på Skype-kontoen din og gjort deg kjent med tarifiseringsbetingelsene, skriver du inn Skype-programmet som er installert på datamaskinen. Velg deretter menyelementet "Ring nummer", der du kan skrive inn tallene i 170 land i verden.

Trinn 4

Vær forberedt på at i tillegg til den faktiske betalingen for samtalene, vil du også betale for forbindelsen i de retningene som ikke er inkludert i abonnementet på takstplanen. For eksempel er det 20 land i tariffplanen "Europa". Hvis du ringer til et eller flere av disse landene innenfor "Europa" -tariffen, blir du ikke belastet for tilkobling.

Anbefalt: