Hvordan Lære å Bruke "1c: Regnskap"

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Bruke "1c: Regnskap"
Hvordan Lære å Bruke "1c: Regnskap"

Video: Hvordan Lære å Bruke "1c: Regnskap"

Video: Hvordan Lære å Bruke
Video: Regnskapskurs: Hvordan føre eget regnskap? 2024, Kan
Anonim

Programmet "1C: Accounting" er designet for å jobbe med det av spesialutdannede personer som har generell kunnskap om regnskapsmetoder, dets prinsipper og funksjoner i regnskapsprinsipper i den nåværende virksomheten.

Hvordan lære å bruke "1c: Regnskap"
Hvordan lære å bruke "1c: Regnskap"

Det er nødvendig

  • - programmet "1C: Regnskap";
  • - en lærebok om regnskap;
  • - praktiske oppgaver.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du plutselig kom på ideen om selvstendig å lære ferdighetene i å jobbe i regnskapsautomatiseringsprogrammet "1C: Accounting", må du sørge for at ferdighetene og kunnskapene du har på dette området vil være nok. Du må kjenne kontoplanen, funksjonene i strukturen til hver konto, muligheten til å beholde dobbelt oppføring og forstå prinsippene for å gjenspeile forretningstransaksjoner ved denne metoden, kjenne og være i stand til å fylle ut dokumentasjonen riktig, utarbeide rapporteringsskjemaer, har en generell ide om hva selskapets policy er, og så videre. Alt dette i ganske generelle termer kan du lære på noen kurs om regnskap.

Steg 2

Hvis det er kurs i byen din som lærer ferdighetene til å jobbe i "1C: Regnskap", tenk igjen på det faktum at det ville være bedre å ikke delta i egenopplæring. Dette er et ganske vanskelig område å studere selv for erfarne regnskapsførere med erfaring. I tillegg bør arbeid i dette programmet ta hensyn til slike funksjoner som bare kan studeres med erfaring innen dette området.

Trinn 3

Hvis du bestemmer deg for å studere programmet alene, kan du kjøpe en av eksemplarene av den nyeste versjonen av det og laste ned hurtigstartveiledningen. Det vil heller ikke være overflødig å se videoopplæringsprogrammer.

Trinn 4

Sørg for å lese om innføringen av endringer i denne eller den andre versjonen av programmet, om endringer i regnskapsreglene. Det kan også hende at du må bruke skatteregnskap i studiet av dette programmet.

Trinn 5

Vær oppmerksom på nyhetene om endringer i dokumentasjonsformene og oppdater programmet i tide. Ikke glem å også registrere deg på spesielle temaforum og lese informasjon fra alternative kilder. I tillegg, lytt ofte til rådene fra mer erfarne fagpersoner i feltet.

Anbefalt: