Hvordan Sette Opp Bluetooth For En Netbook

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sette Opp Bluetooth For En Netbook
Hvordan Sette Opp Bluetooth For En Netbook

Video: Hvordan Sette Opp Bluetooth For En Netbook

Video: Hvordan Sette Opp Bluetooth For En Netbook
Video: Bluetooth USB Dongle v5.0 глава и лучший 2021 года 2024, Mars
Anonim

Bluetooth muliggjør trådløs kommunikasjon med andre bærbare enheter. Ved hjelp av teknologi kan du overføre filer til andre enheter, koble til et trådløst hodesett eller høyttalere. For at Bluetooth skal fungere på en netbook, må du installere en driver og konfigurere inkluderingen av datautveksling i alternativene for den bærbare datamaskinen.

Hvordan sette opp Bluetooth for en netbook
Hvordan sette opp Bluetooth for en netbook

Det er nødvendig

Bluetooth-driver

Bruksanvisning

Trinn 1

De aller fleste netbooks støtter denne dataoverføringsstandarden. Likevel er tilstedeværelsen av en Bluetooth-modul valgfri for de rimeligste modellene.

Steg 2

For å finne ut om enheten din støtter trådløs dataoverføring, besøk den offisielle nettsiden til netbook-produsenten. Finn enheten din ved hjelp av modellkatalogen. Sjekk de tekniske spesifikasjonene til maskinen. Tilstedeværelsen av Bluetooth-modulen vil bli angitt i den offisielle dokumentasjonen for enheten din.

Trinn 3

Hvis du kjøpte en netbook med et allerede forhåndsinstallert operativsystem, trenger du ikke installere flere drivere, og du kan gå direkte til å bruke enheten. Som regel installerer produsenten også et program for datautveksling via Bluetooth. Men hvis et slikt program ikke er installert på datamaskinen din, kan du fortsatt koble til andre enheter ved hjelp av teknologien ved hjelp av standard Windows-verktøy.

Trinn 4

Hvis du selv installerte systemet på nytt, må du laste ned en driverpakke fra den offisielle nettsiden til netbook-produsenten. Gå til delen "Støtte" eller "Drivere" på firmaets nettsted og finn enhetsmodellen din. Last ned driveren som heter Bluetooth. Kjør den resulterende filen og installer programvaren i henhold til instruksjonene på skjermen. Start deretter datamaskinen på nytt for å bruke endringene.

Trinn 5

For å aktivere Bluetooth, trykk Fn-tastekombinasjonen og knappen med Bluetooth-ikonet på den bærbare datamaskinen (for eksempel F3 eller F5). Bluetooth-knappen varierer avhengig av modell og produsent av enheten. Nøkkelen kan plasseres atskilt fra de andre. Så snart du slår på Bluetooth, vil du se et tilsvarende varsel på enhetsskjermen.

Trinn 6

Konfigureringen av netbook for dataoverføring er fullført, og du kan begynne å bruke modulen. For å søke etter nye enheter og begynne å jobbe med Bluetooth-menyen, høyreklikker du filen du vil sende og klikker på “Send” - Bluetooth i hurtigmenyen som vises.

Anbefalt: