Hvordan Bestemme Levetiden Til Et Operativsystem I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bestemme Levetiden Til Et Operativsystem I
Hvordan Bestemme Levetiden Til Et Operativsystem I

Video: Hvordan Bestemme Levetiden Til Et Operativsystem I

Video: Hvordan Bestemme Levetiden Til Et Operativsystem I
Video: HOW TO INSTALL WINDOW 7 (STEP BY STEP IN HINDI) 2024, April
Anonim

Anleggsmidler er materielle eiendeler som eies av et foretak for bruk ved levering av varer, produksjon, levering av tjenester, leie, implementering av administrative, sosiokulturelle funksjoner, hvis brukstid er mer enn ett år.

Hvordan bestemme levetiden til et operativsystem
Hvordan bestemme levetiden til et operativsystem

Det er nødvendig

kunnskap om regnskap og skatteregnskap

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem levetiden for varige driftsmidler basert på skatte- og regnskapslovgivning. Hvis beregningen av avskrivningskostnadene ble gjort på grunnlag av enhetlige avgiftspriser før 1. januar 2002, ble endringene gjort etter det. Nå kan du finne ut varigheten av anleggsmidlene fra perioden der et bestemt objekt brukes av skattebetaleren for å oppfylle målene.

Steg 2

Det er mulig å fastslå bruksperioden for OS som var i bruk, basert på art. 258 i Russlands føderasjons skatteregler. Hvis selskapet, som kjøpte brukte driftsmidler, for anvendelse av den lineære avskrivningsmetoden for dem, er det mulig å fastsette avskrivningsgraden for denne eiendommen, med tanke på levetiden redusert ved driftstidspunktet for den forrige eiere. Hvis operativsystemets levetid er lik levetiden, kan du uavhengig sette levetiden for dette anleggsmidlet, med tanke på sikkerhetskrav og andre faktorer.

Trinn 3

Ta med den ervervede avskrivbare eiendommen i samme avskrivningsgruppe som de tilhørte den forrige eieren. Dermed kan du bruke to metoder for å finne ut brukslevetid for anleggsmidler: basert på den totale levetiden, eller basert på gjenværende levetid.

Trinn 4

Når du bestemmer begrepet ved hjelp av den andre metoden, er det nødvendig å ha dokumentasjon på at den tidligere eieren har driftsmidler. Dette kan være følgende dokumenter: aksepten og overføringen av bygningen; teknisk pass for bygningen; sertifikat for bygningens tekniske tilstand. Hvis den forrige eieren ikke oppga slike dokumenter, kan du kontakte BTI for å få et sertifikat for forringelsen av bygningen. I kombinasjon med loven gir den alle grunner for å nøyaktig bestemme bygningens brukstid.

Anbefalt: