Hva Kan Jeg Kjøpe Hjemme - MFP Eller Skriver Og Skanner?

Hva Kan Jeg Kjøpe Hjemme - MFP Eller Skriver Og Skanner?
Hva Kan Jeg Kjøpe Hjemme - MFP Eller Skriver Og Skanner?

Video: Hva Kan Jeg Kjøpe Hjemme - MFP Eller Skriver Og Skanner?

Video: Hva Kan Jeg Kjøpe Hjemme - MFP Eller Skriver Og Skanner?
Video: My HP Envy 5540 All-In-One Print, Scan, Copy, Web, Photo Review 2024, April
Anonim

Valget av hvitevarer er ofte vanskelig. For eksempel, hva er bedre å kjøpe - en multifunksjonell enhet eller en separat skriver og skanner?

Hva kan jeg kjøpe hjemme - MFP eller skriver og skanner?
Hva kan jeg kjøpe hjemme - MFP eller skriver og skanner?

La oss ta en titt på de viktigste fordelene og ulempene med enhetene for å finne ut hvilke sett med fordeler med dette kontorutstyret som passer deg mer.

- To enheter i ett tar ikke mye plass på bordet.

- MFP-tilkoblingen krever bare en port på PC-en. Dette er viktig for bærbare datamaskiner, som vanligvis har få USB-porter. Selvfølgelig kan du kjøpe en USB-hub, men en ekstra enhet kan være i veien hvis det er lite plass på skrivebordet.

Men med reparasjon av multifunksjonsmaskiner kan det oppstå problemer siden de fleste multifunksjonelle enheter er ganske omfangsrike og massive, så det vil sannsynligvis ikke fungere å ta det til verkstedet i offentlig transport. Dessuten, hvis bare en skriver eller en skanner er ute av drift, må du miste hele skurtreskeren under reparasjonen, noe som ikke alltid er praktisk.

Egentlig er situasjonen her helt motsatt den forrige - enhetene vil ta mye plass på bordet og to USB-porter når de er koblet til en PC. Du må installere to driverpakker, men denne pakken er mer mobil. Om nødvendig vil selv en skjør dame kunne ta skanneren for reparasjon (og en skriver, til og med en laser, er mye lettere å transportere enn motstykket med en innebygd skanner).

Det skal også bemerkes at når du velger spesifikke enheter, kan brukeren ha følgende spesielle ønsker:

- et bestemt merke eller produsent av en skriver eller skanner, - spesifikke egenskaper for skriveren eller skanneren, for eksempel behovet for å arbeide med lysbilder, høy oppløsning, tilstedeværelsen av en kopimaskinfunksjon, etc.

I dette tilfellet må du definitivt velge to enheter. I andre situasjoner anbefaler jeg deg å avveie fordelene og ulempene ovenfor for hjemmet og ta et valg basert på en spesifikk situasjon.

Anbefalt: