Hvordan Velge En Skjerm For Spill

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En Skjerm For Spill
Hvordan Velge En Skjerm For Spill

Video: Hvordan Velge En Skjerm For Spill

Video: Hvordan Velge En Skjerm For Spill
Video: Hvordan velge skjerm for gaming? Elkjøp forklarer 2024, Kan
Anonim

Nå på vinduene i maskinvarebutikker kan du se et stort antall skjermer. Men ikke alle vet at de fleste av dem ikke egner seg veldig godt til spillingen. For å velge riktig spillmonitor er det mange parametere å vurdere.

Hvordan velge en skjerm for spill
Hvordan velge en skjerm for spill

Bruksanvisning

Trinn 1

Den første tingen å gjøre er å forstå at produsenten av slikt utstyr spiller praktisk talt ingen rolle. Du kan gi mange eksempler når en bestemt modell av et lite kjent selskap vil overgå skjermen til et kjent selskap i alle egenskaper.

Steg 2

Deretter må du bestemme diagonalen på skjermen. Ikke jage store skjermer. Skjermer med en diagonal på 19 eller 21 tommer er ideelle for å gi et høykvalitetsbilde under spillet.

Trinn 3

Slutt å bruke widescreen-skjermer med en gang. Faktum er at hovedtyngden av spill utgitt før 2008 er designet for skjermer av gammel type. De. størrelsesforholdet bør ikke være 16: 9, som widescreen-skjermer, men 4: 3. Ellers risikerer du å ha to svarte søyler på hver side av skjermen.

Trinn 4

Vær spesielt oppmerksom på forsinkelsen i utseendet på bildet. For størstedelen av flytende krystallskjerm er denne parameteren fem millisekunder. Men det er skjermer med ventetid på 2, 1 eller til og med 0,1 millisekunder. Denne parameteren er veldig viktig i fartsfylte spill, spesielt når det gjelder skyttere online.

Trinn 5

Finn ut maksimal skjermfrekvens. Moderne skjermer må støtte 90Hz. Men ikke gå etter den høyeste skjermoppløsningen på 1920 x 1080 (Full HD). HD-kvalitet med en oppløsning på 1280 × 720 vil være ganske nok.

Trinn 6

Vær oppmerksom på den dynamiske kontrasten i bildet. I denne forbindelse er LED-skjermer ledende, i stand til å produsere opptil en million farger per prikk.

Trinn 7

Det siste du bør vurdere når du velger en skjerm for spill, er muligheten til å koble et digitalt signal gjennom DVI- eller HDMI-portene. Dette gjelder spesielt for skjermer med høy bildeoppløsning.

Anbefalt: