Hvordan Installere Drivere For Canon-skrivere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Drivere For Canon-skrivere
Hvordan Installere Drivere For Canon-skrivere

Video: Hvordan Installere Drivere For Canon-skrivere

Video: Hvordan Installere Drivere For Canon-skrivere
Video: Как загрузить и установить все драйверы принтера Canon для Windows 10/8/7 с Canon 2024, April
Anonim

Canon produserer blant annet perifere datamaskiner for bildebehandling - kopimaskiner, skrivere, skannere, kombinerte enheter. Disse produktene brukes mye sammen med hjemme-datamaskiner og kontorstasjoner. Som de fleste eksterne enheter, krever disse enhetene, inkludert skrivere, drivere å være installert.

Hvordan installere drivere for Canon-skrivere
Hvordan installere drivere for Canon-skrivere

Bruksanvisning

Trinn 1

Begynn med det enkleste alternativet for å installere drivere for eksterne enheter - slå på strømmen til skriveren som er koblet til nettverket og datamaskinen. Moderne operativsystemer integrerer sine egne driverdatabaser, som inkluderer tusenvis av navn på forskjellige versjoner og produsenter. Når den oppdager hver nylig tilkoblede enhet, prøver OS å identifisere den og velge riktig driver blant de som er tilgjengelige i det integrerte settet. Hvis dette lykkes, vil du se et varsel om vellykket gjenkjenning og installasjon av skriveren - det vises nederst til høyre på skrivebordet, i skuffen.

Steg 2

Hvis dette alternativet ikke fungerer, bruk programvareplaten som skal være i skriverboksen. Sett den inn i den optiske plateleseren, og vent til menyen vises på skjermen. Hvis operativsystemet ber deg om du kan tillate autorun-programmet, svar bekreftende - utseendet på denne forespørselen avhenger av OS-innstillingene. I menyen velger du driverinstallasjonselementet, som kan formuleres annerledes for forskjellige versjoner av skriveren. Da vil et spesialprogram begynne å virke - installasjonsveiviseren. Bare følg instruksjonene, og det er sannsynlig at de ikke blir det, og mesteren vil gjøre alt på egen hånd.

Trinn 3

Hvis det ikke er noen optisk plate, kan du laste ned de nødvendige installasjonsfilene fra Internett. For dette, bruk det russiskspråklige Canon-nettstedet - lenken til hovedsiden er gitt nedenfor. I høyre kolonne på denne siden er det et skjema for å finne informasjon relatert til skrivermodellen du trenger. Bruk skjemaet, last ned installasjonsfilen og kjør den. Deretter starter skriverinstallasjonsveiviseren beskrevet i forrige trinn - følg instruksjonene til slutten av driverinstallasjonsprosessen.

Anbefalt: