Hvordan Avbryte Autofullføring

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Avbryte Autofullføring
Hvordan Avbryte Autofullføring

Video: Hvordan Avbryte Autofullføring

Video: Hvordan Avbryte Autofullføring
Video: Как компьютер кодирует символы (кодировки, encodings) 2024, Kan
Anonim

Autofullføring er en spesiell nettleserfunksjon som lar deg velge tidligere brukte verdier når du fyller ut visse felt i noen skjemaer. Deaktivering av denne funksjonen kan gjøres ved hjelp av standard nettleserverktøy.

Hvordan avbryte autofullføring
Hvordan avbryte autofullføring

Nødvendig

Internet Explorer

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg "Alternativer for Internett" i "Verktøy" -menyen i øvre verktøylinje i applikasjonsvinduet, og velg kategorien "Innhold" i dialogboksen som åpnes (for Internet Explorer 6).

Steg 2

Klikk på AutoComplete-knappen i Personal Information-gruppen, og fjern merket for skjemaer og brukernavn og passord i skjemaer i Bruk AutoComplete for-gruppen i den nye dialogboksen (for Internet Explorer 6).

Trinn 3

Klikk OK for å bekrefte de valgte endringene, og bruk knappene Slett skjemaer og Fjern passord for å slette alle tidligere lagrede brukerdata (for Internet Explorer 6).

Trinn 4

Spesifiser brukernavn og passordverdier i listen som skal slettes, og klikk på Slett-knappen for å fjerne valgte data.

Trinn 5

Spesifiser "Alternativer for Internett" i "Verktøy" -menyen i øvre verktøylinje i applikasjonsvinduet, og velg kategorien "Innhold" i dialogboksen som åpnes (for Internet Explorer 7 og nyere).

Trinn 6

Klikk på AutoComplete-knappen i Personal Information-gruppen, og fjern merket for skjemaer og brukernavn og passord i skjemaer i Bruk AutoComplete for-gruppen i den nye dialogboksen (for Internet Explorer 7 og nyere).

Trinn 7

Trykk på OK-knappen for å bekrefte anvendelsen av de valgte endringene, og gå til "Generelt" -fanen for å utføre operasjonen for å slette tidligere lagrede brukerdata (for Internet Explorer 7 og nyere).

Trinn 8

Bruk Slett-knappen i Nettleserlogg-gruppen, og bruk alternativet Slett skjemaer i Webskjema-data-delen i dialogboksen Webskjema-data som åpnes for å fjerne alle data (for Internet Explorer 7 og nyere).

Trinn 9

Klikk på "Slett" -knappen igjen for å bruke de valgte endringene og angi brukernavn og passordverdier i listen som skal slettes for å tømme de valgte dataene (for Internet Explorer 7 og nyere).

Trinn 10

Bekreft slettingen ved å klikke på Slett-knappen.

Anbefalt: