Hvordan Installere Total Commander

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Total Commander
Hvordan Installere Total Commander

Video: Hvordan Installere Total Commander

Video: Hvordan Installere Total Commander
Video: Total Commander - x100 you productivity on Windows. Why every music producer should use it 2024, Kan
Anonim

Total Commander er en multifunksjonell filbehandling for Windows-operativsystemer. Med hjelpen kan du utføre nesten hvilken som helst operasjon med filer, samt administrere FTP-servere. Programmet støtter forskjellige plugins, noe som utvider funksjonaliteten betydelig.

Hvordan installere Total Commander
Hvordan installere Total Commander

Bruksanvisning

Trinn 1

Gå til den offisielle nettsiden til Total Commander-programmet. Velg koblingen Donwnload i venstre rute i innholdsressursen. Klikk på koblingen Direkte nedlastning på siden som vises, og vent til filen lastes ned.

Steg 2

Kjør den nedlastede kjørbare filen og følg instruksjonene på skjermen. I første fase godtar du lisensavtalen for programvaren. Velg deretter installasjonstype og klikk Installer. Vent til filene er pakket ut og installasjonen er fullført.

Trinn 3

Start Total Commander ved hjelp av den opprettede snarveien på skrivebordet eller via Start-menyen. Du vil se programvinduet. Den er delt inn i to deler for å gjøre det enklere å utføre flytting og kopiering. På toppen er verktøylinjen og knappene for å kontrollere applikasjonsfunksjonene.

Trinn 4

Programmets grensesnitt fungerer som følger. På venstre side av vinduet, finn filen du vil flytte til en annen mappe, og åpne målkatalogen på høyre side. Mens du holder nede venstre museknapp, flytter du dokumentet til høyre og bekrefter deretter handlingen. Hold nede Ctrl-tasten for å velge flere elementer.

Trinn 5

For å gjøre de nødvendige innstillingene, gå til "Verktøy" eller "Konfigurasjon" -delen og bruk de aktuelle menyelementene til å angi parametrene som er optimale for deg. For å koble til FTP-serveren, bruk FTP - Koble til server-menyen.

Trinn 6

For å utvide funksjonaliteten til programmet, bruk installasjonen av plugins. For å gjøre dette, last ned den nødvendige utvidelsen fra Internett til hvilken som helst mappe på datamaskinen din, og åpne deretter den resulterende filen i programvinduet og installer. Ved hjelp av plugins kan du organisere ekstra støtte for filene som programmet vil fungere med, tilleggsverktøy (se informasjon om filer, arbeide med e-post, etc.).

Anbefalt: