Hvordan åpne Modeminnstillinger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Modeminnstillinger
Hvordan åpne Modeminnstillinger

Video: Hvordan åpne Modeminnstillinger

Video: Hvordan åpne Modeminnstillinger
Video: Kablet internett fra ruteren (i steder for trådløst / Wifi) 2024, April
Anonim

For øyeblikket er det et stort utvalg av forskjellige typer internettforbindelse. Men de fleste av dem krever at et modem implementeres. Internett-leverandører selger nå enten forhåndskonfigurerte modemer eller gjør konfigurasjonen selv hjemme. Imidlertid er det ofte nødvendig å manuelt konfigurere (eller omkonfigurere) modemet selv.

Hvordan åpne modeminnstillinger
Hvordan åpne modeminnstillinger

Nødvendig

Besittelse av en personlig datamaskin på brukernivå, tilstedeværelse av et modem

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta opp oppgavelinjen og klikk på "Start" -menyen.

Steg 2

Det bør være en "Connect" -knapp i denne menyen. Hold markøren over den, så vises en lokalmeny til høyre med en liste over tilgjengelige Internett-tilkoblinger.

Hvis "Tilkobling" -fanen i "Start" -menyen er fraværende, kan du gå inn i mappen med listen over tilkoblinger. For å gjøre dette, åpne Kontrollpanel fra Start-menyen. I listene er det en linje "Nettverkstilkoblinger", der du må dobbeltklikke med venstre museknapp. Dette åpner en liste over tilgjengelige tilkoblinger.

Trinn 3

Velg forbindelsen du vil konfigurere fra listen, og høyreklikk på den en gang. I listen over handlinger som vises, stopp ved "Egenskaper" -linjen.

Trinn 4

I vinduet for tilkoblingsegenskaper som åpnes, åpner du fanen "Generelt".

Trinn 5

På "Generelt" -fanen øverst vil du se "Koble til via:" -blokken. Den gir en liste over tilgjengelige modemer, hvorav en må kontrolleres.

Trinn 6

For å ringe til modeminnstillingene, velg det merkede modemet med ett venstreklikk, og klikk deretter en gang på "Konfigurer" -knappen, som ligger under listen over tilgjengelige modemer.

Anbefalt: