Hvor Skal Du Kopiere Dll-filer

Innholdsfortegnelse:

Hvor Skal Du Kopiere Dll-filer
Hvor Skal Du Kopiere Dll-filer

Video: Hvor Skal Du Kopiere Dll-filer

Video: Hvor Skal Du Kopiere Dll-filer
Video: Hur man Unpackar Dll-filer manuellt 2024, Kan
Anonim

Filer med DLL-utvidelsen er databiblioteker som kreves for driften av operativsystemet og dets programmer. Hvis minst en av disse komponentene mangler eller ligger i feil mappe, kan Windows-brukere oppleve forskjellige systemkrasj og feil.

Hvor skal du kopiere dll-filer
Hvor skal du kopiere dll-filer

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du installerer systemet, ligger alle DLL-filer som er nødvendige for driften, i System32-mappen i Windows-katalogen. Hvis det, når du arbeider med systemapplikasjoner, oppstår feil som indikerer fraværet av en bestemt DLL-fil, må du kopiere bibliotekene til denne mappen.

Steg 2

Finn den manglende filen. Du kan laste den ned fra Internett, for eksempel fra Microsofts nettsted, eller ta den på systeminstallasjonsplaten. Også på Internett er det spesielle nettstedsdatabaser med Dll-filer, som kan bli funnet gjennom søkemotorer. Kopier den nødvendige filen til System32-mappen ved å dra den dit med musen eller ved å høyreklikke på den og velge "Kopier" -kommandoen. Etter kopiering høyreklikker du på det frie området i mappen og velger "Lim inn".

Trinn 3

Hvis det oppstår en feil i DLL når du starter et tredjepartsprogram, kan du finne den på installasjonsplaten eller på utviklerens nettsted. I dette tilfellet må du kopiere filen til mappen med det installerte programmet.

Trinn 4

Sjekk DLL-filer lastet ned fra Internett ved hjelp av antivirus for å identifisere mulige trusler. Noen biblioteker er lagt ut på nettverket av ondsinnede virus og ormer som bevisst er infisert, og installasjonen av dem kan forårsake enda større problemer i driften av systemet. Spesielt farlig er arkiver med filer. Sjekk dem med et antivirus før du pakker ut dem, eller trekk dem først ut av arkivet i en av de vanlige mappene på harddisken, og sjekk hver av dem separat.

Trinn 5

I noen tilfeller er den nødvendige DLLen til stede i mappen, men en tilknyttet feil oppstår når applikasjonen starter. I dette tilfellet kan du kopiere en fil med samme navn som er lastet ned fra en annen kilde til mappen, og erstatte den eksisterende med den. Kopier først og lim inn den forrige versjonen av filen i en hvilken som helst annen mappe i tilfelle mulige angre endringer.

Anbefalt: