Hvordan Finne Ut Sikkerhetskoden

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Ut Sikkerhetskoden
Hvordan Finne Ut Sikkerhetskoden

Video: Hvordan Finne Ut Sikkerhetskoden

Video: Hvordan Finne Ut Sikkerhetskoden
Video: Nettsvindel - trygg bruk av nettbanken 2024, Kan
Anonim

Nokia-mobiltelefoner, som andre merker, har en sikkerhetskode for å forhindre at en fremmed bruker telefonen. Men hvis du glemmer koden, er det et spesielt verktøy som lar deg fjerne sikkerhetskoden for å aktivere den.

Hvordan finne ut sikkerhetskoden
Hvordan finne ut sikkerhetskoden

Nødvendig

Mbro USB Nokia Tools Lite-program

Bruksanvisning

Trinn 1

Last ned Mbro USB Nokia Tools Lite fra Internett. Du kan finne en lenke for å laste ned dette programmet gjennom hvilken som helst søkemotor - skriv inn navnet og trykk enter, og følg deretter lenkene. Det finnes også på softodrom.ru. Sjekk nedlastede filer med et antivirus, ellers risikerer du å introdusere et virus på datamaskinen din. Vanligvis, når en fil lastes opp, bør det være en automatisk full skanning av filen for skadelig kode eller filer.

Steg 2

Pakk ut de nedlastede filene og start programmet. Slik programvare bør installeres i systemkatalogen til den lokale stasjonen. Hovedprogramvinduet består av et meldingsområde og kontroller plassert til høyre. Koble telefonen til PCen din ved å velge PC Suite-modus. For å gjøre dette, bruk en miniUSB-kabel.

Trinn 3

Finn varen Sikkerhetskode og klikk på den. Programmet viser informasjon om telefonen, og i bunnlinjen, etter ordene Sikkerhetskode (Ny posisjon), vil sikkerhetskoden til telefonen din bli indikert. Sjekk mottatt kode ved å legge inn en kombinasjon av tall i telefonen. Denne metoden skal fungere for alle Nokia BB5-telefoner. Fjern nå denne koden i telefonen eller sett en slik kode som du definitivt ikke vil glemme /

Trinn 4

Hvis du har en telefon av en annen modell, kan du prøve å finne et lignende program gjennom en søkemotor. Du kan ikke se sikkerhetskoden, men du kan sannsynligvis finne et verktøy for å fjerne koden fra en mobiltelefon. Det er også noen telefonmodeller som det er umulig å se sikkerhetskoder på. For å løse slike problemer må du ta telefonen til et spesialisert senter der de reparerer eller til et salgssenter, siden konsulenter i mange tilfeller hjelper til å takle slike problemer.

Anbefalt: