Hvordan Lage To Markører

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage To Markører
Hvordan Lage To Markører

Video: Hvordan Lage To Markører

Video: Hvordan Lage To Markører
Video: HVORDAN LAGE IS - SOFTIS! (Naturfag Rocker) 2024, Kan
Anonim

Å implementere bruken av to markører på en datamaskin er ganske problematisk fra et programvaresynspunkt. Siden to markører sjelden brukes samtidig, er det ingen som seriøst utvikler programvare for å støtte denne funksjonen.

Hvordan lage to markører
Hvordan lage to markører

Nødvendig

  • - tilgang til Internett;
  • - to mus.

Bruksanvisning

Trinn 1

Last ned og installer programmet ASTER, Wmprogram, BeTwin eller andre verktøy med lignende formål på datamaskinen din. Last ned bare fra offisielle utvikleres servere. Før du installerer, må du lese de grunnleggende punktene for bruk av denne programvaren, om den passer for de funksjonene du vanligvis bruker på datamaskinen. Vær også oppmerksom på at det ikke anbefales å bruke disse programmene i spill, ettersom kontrollfunksjonene til begge pekeenhetene ofte mislykkes.

Steg 2

Når du velger et program, først og fremst, styres av systemkravene for implementering av bruken av to pekeenheter, siden implementering av programmer ofte krever at en datamaskin har et godt skjermkort og tilstrekkelig mengde RAM. Hvis det oppstår visse ulemper i løpet av bruken av slike programmer, må du erstatte dem med analoger.

Trinn 3

Vær oppmerksom på at det er ganske mange virkelig fungerende programmer som gir samtidig drift av to markører, og noen av dem er fremdeles under utvikling, noe som innebærer tilstedeværelse av feil i utgivelsene.

Trinn 4

Vær oppmerksom på at i de fleste tilfeller er programmer som støtter driften av to markører samtidig, vanligvis designet for nyere versjoner av Windows-operativsystemer - Vista og Seven. I tilfeller der du har et Windows XP-operativsystem installert, kan programmer for å lage et virtuelt skrivebord hjelpe deg, men dette vil ikke være veldig praktisk, gitt kostnadene for systemressursene de trenger for å utføre oppgaver. I dette tilfellet vil det heller ikke være overflødig å ta hensyn til programmene for å dele et skjermkort, skjerm, mus og så videre i to eller flere deler.

Anbefalt: