Hvordan Redigere Dll

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Redigere Dll
Hvordan Redigere Dll

Video: Hvordan Redigere Dll

Video: Hvordan Redigere Dll
Video: HVORDAN REDIGERE SOM RANDULLE?! 🔥 (2018) 2024, Kan
Anonim

*. Dll-filer er nesten de samme som programmer (*.exe-filer), med den forskjellen at de ikke kan startes alene, men er ment å brukes av andre programmer. De inneholder, som exe-filer, programkode og ressurser - bilder, markører, menyer, tekststrenger. Én dll-fil kan brukes av flere programmer samtidig.

Hvordan redigere dll
Hvordan redigere dll

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du begynner å redigere, bør du vurdere følgende:

- ikke prøv å redigere programkoden inne i dll, uten spesiell kunnskap vil du med en sannsynlighet på 99,9% gjøre den ubrukelig, og alle programmer som bruker denne dll vil begynne å jobbe med feil.

- rediger bare ressurser - tekststrenger og bilder;

- ikke endre navn og antall ressurser - programmer finner den nødvendige ressursen av dem;

- ikke erstatt korte tekstlinjer med lange, tenk på hvordan en så lang innskrift i en meny eller på en knapp vil se ut;

- hvis formålet med redigering er russifisering av programmet, så husk at selv om du oversetter alle tekstuttrykk til russisk, kan det hende at du ikke får full russifisering, siden tekstuttrykk også kan være inneholdt i programkoden.

Steg 2

Før du redigerer dll, må du ta en sikkerhetskopi av den. Sannsynligheten for at etter redigering vil du legge alt tilbake er veldig høy. Ikke rediger dll hvis du ikke vet helt sikkert hvilke programmer den brukes av. Dette gjelder spesielt for dll-filer fra Windows-systemmappen. Windows lar deg imidlertid endre de fleste av sine dll-filer.

Trinn 3

Hvis du fremdeles har lyst til å endre dll-filer etter alt det ovennevnte, installerer du et ressursredigeringsprogram på datamaskinen din. Det er mange slike programmer. En av de mest praktiske er Restorator.

Trinn 4

Å sette opp og jobbe i Restaurator-programmet krever ikke spesielle ferdigheter og kunnskap, og det er vanligvis ingen problemer. Bare en advarsel - når du setter opp filtilknytninger, må du ikke sette opp en tilknytning med *.exe. Hvis du gjør dette, vil alle programmene dine, i stedet for å starte, lastes inn i Restorator-programmet for redigering av ressurser.

Anbefalt: