Hvordan Oppdatere Spillerens Kodek

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppdatere Spillerens Kodek
Hvordan Oppdatere Spillerens Kodek

Video: Hvordan Oppdatere Spillerens Kodek

Video: Hvordan Oppdatere Spillerens Kodek
Video: K-Lite Codec Pack как правильно установить [Устанавливаем кодеки аудио и видео] 2024, Kan
Anonim

For normal avspilling av videofiler er det ikke nok å bare ha en spiller, du må også oppdatere kodeker for det i tide. Ellers kan det hende at videoen ikke spilles av. Fremgangsmåten for oppdatering av kodeker vil ikke ta mye tid, og selv nybegynnere kan gjøre det.

Hvordan oppdatere spillerens kodek
Hvordan oppdatere spillerens kodek

Bruksanvisning

Trinn 1

Du må oppdatere kodeker avhengig av situasjonen. Hvis du har en spiller som du bruker til å se videoer oftere enn andre, og det er for det du vil oppdatere kodeker, må du gjøre det slik. Gå først til den offisielle nettsiden til utvikleren av denne applikasjonen, deretter til kodeksen. Last ned kodeker og installer på datamaskinen. Etter det vil de bli oppdatert. Start datamaskinen på nytt. Start spilleren etter omstart.

Steg 2

Spilleren vil nå bruke den nye versjonen av kodeker. Vær oppmerksom på at ikke alle spillere har interne kodeker. Hvis deres bruk ikke er gitt, vil det ikke fungere å oppdatere kodeker for denne spilleren.

Trinn 3

Det andre alternativet er å bruke eksterne kodeker. Som regel bruker de fleste av spillerne dem. Det er ganske mange forskjellige pakker med eksterne kodeker der ute. Men den mest populære og helt fri for dem er K-Lite Codec Pack.

Trinn 4

Det er to pakkeversjoner av denne kodeken. Den første er den grunnleggende kodekpakken, den andre er K-Lite Codec Mega Pack. Det andre avanserte alternativet anbefales hvis du vil finjustere driften av spilleren. Men for de fleste brukere er grunnpakken mer enn nok.

Trinn 5

Alt du trenger er å laste ned den nyeste versjonen av pakken med disse kodeksene. Når du laster ned dem, bør du vurdere versjonen av operativsystemet ditt. Ikke glem litt dybde, ellers vil du ikke kunne installere dem. Under installasjonsprosessen vil du se et vindu der avmerkingsboksen vil merke kodekene som skal installeres. Hvis det ikke er noen avkrysningsrute ved siden av noen av dem, må du merke denne kodeken selv. Start datamaskinen på nytt etter installasjonen.

Anbefalt: