Hvordan Lese En Minnedump

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lese En Minnedump
Hvordan Lese En Minnedump

Video: Hvordan Lese En Minnedump

Video: Hvordan Lese En Minnedump
Video: Bibelen 03 - Hvordan lese den 2024, Kan
Anonim

Minnedumpen inneholder nødvendig informasjon om hva som forårsaket feil på datamaskinen. Det er spesielle verktøy for å lese informasjonen i den.

Hvordan lese en minnedump
Hvordan lese en minnedump

Nødvendig

Internett-tilkobling

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk spesielle minnedump-lesere, for eksempel systemverktøyene DumpCheck (Dunpchk.exe), som er inkludert i støtteprogrammene for Windows XP og Windows 2000, WinDbg, KD.exe og så videre. Hvis operativsystemet av en eller annen grunn ikke har en minnedump-leser, kan du laste det ned fra den offisielle Microsofts kundesupport-serveren. Du kan kjøre disse verktøyene ved å skrive inn de riktige kommandoene i linjen i Windows-operativsystemet. Husk å spesifisere.exe-utvidelsen etter hele navnet på programmet.

Steg 2

Etter å ha lest innholdet på minnedumpen, laster du ned og laster ned feilsøkingsprogrammene også fra den offisielle Microsoft-serveren. Ikke stol på tredjeparts programvare. For rettidig assistanse i feilsøking av operativsystemet, bruk bare lisensierte versjoner av programvaren.

Trinn 3

I tilfeller der, etter at du har lest en minnedump og feilsøkt systemet etter en BSOD, visse feil fortsetter å oppstå i datamaskinen, kan du kontakte Microsofts tekniske support. Her må du spesifisere operativsystemdataene om lisensnøkkelen, som du finner på servicemerket. Vanligvis er de limt til saken til systemenheten eller bakdekselet på den bærbare datamaskinen (i tilfeller der du har en forhåndsinstallert versjon av operativsystemet) eller på programvarepakken (i tilfeller der du kjøpte en plate med operativsystemet som et frittstående produkt). I noen tilfeller kan det være nødvendig å gjenopprette systemet og til og med installere det på nytt, men denne typen funksjonsfeil er ganske sjelden.

Anbefalt: