Hvordan Avinstallere Modemdriveren

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Avinstallere Modemdriveren
Hvordan Avinstallere Modemdriveren

Video: Hvordan Avinstallere Modemdriveren

Video: Hvordan Avinstallere Modemdriveren
Video: Sådan bekæmper du bladlus 2024, April
Anonim

Det kan være mange grunner til å avinstallere en modemdriver. Hvis du for eksempel vil installere en driver for en nyere versjon, må du slette unødvendig informasjon fra datamaskinen. Det er mange måter å avinstallere drivere for et modem (eller annen maskinvare), men i noen tilfeller fjernes ikke driveren helt, noe som kan være et problem når du installerer annen programvare.

Fjerne og installere modemdrivere
Fjerne og installere modemdrivere

Bruksanvisning

Trinn 1

Den enkleste metoden som ikke krever flere programmer er å avinstallere ved hjelp av Windows (eller et annet operativsystem, men rekkefølgen av handlinger i noen av dem vil være lik). Vanligvis oppretter et hvilket som helst program (eller driver) en mappe i "lokal disk" -katalogen: / Dokumenter og innstillinger / brukernavn / hovedmeny / programmer. Dette er hvor snarveiene for avinstallasjon og start er plassert, som for enklere bruk kan bli funnet i start / alle programmer / driveren og avinstallerer den derfra. Men dette er bare egnet for modemer som installerer driveren i en egen mappe i "programfilene" (vanligvis modemer som bruker SIM-kort). Hvis denne metoden ikke fungerer, så slett som følger: start / kontrollpanel / legg til eller fjern programmer, finn navnet på modemdriveren i listen og klikk på "avinstaller" -knappen, avinstallasjonsprosessen begynner.

Steg 2

Neste vei. Avinstalleringen går ikke alltid jevnt gjennom operativsystemets standardverktøy. For å unngå dette må du bruke spesielle programmer for å fjerne programvaren. For et best mulig fjerning av drivere, bruk et program som CCleaner eller Your Unistaller. Det andre programmet er bedre, da det fjerner programvaren fullstendig, og tømmer registeret over filer relatert til driveren. Det er enkelt å bruke: kjør programmet, finn deretter driveren i listen, klikk på den, deretter på "avinstaller" -knappen (papirkurvikonet), klikk deretter på "neste" og følg bare instruksjonene til programmet til du fjerner sjåføren.

Trinn 3

Sistnevnte metode utføres også ved hjelp av Windows. Høyreklikk på "datamaskinen min" -ikonet, og klikk deretter på "egenskaper", deretter "maskinvare", "enhetsbehandling", finn modemet ditt der i rullegardinlisten "modemer", høyreklikk på det og deretter " egenskaper "og" driver ". Og den siste tingen å gjøre er å klikke på "slett" -knappen, slettingsprosessen vil begynne.

Anbefalt: