Hvordan Avmette Et Bilde

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Avmette Et Bilde
Hvordan Avmette Et Bilde

Video: Hvordan Avmette Et Bilde

Video: Hvordan Avmette Et Bilde
Video: Hvordan forandre Xbox bilde ditt mobile 2024, Kan
Anonim

Svarte og hvite fotografier har sin egen sjarm, noe attraktivt og fascinerende. Noen svart-hvite fotografier kan formidle mer følelser og varme enn fargefotografier. La oss vurdere et par enkle og allment tilgjengelige måter å gjøre fargefotografier til svart-hvitt, som du ikke trenger å fordype deg i komplikasjonene i Photoshop.

Hvordan avmette et bilde
Hvordan avmette et bilde

Bruksanvisning

Trinn 1

La oss starte med den enkleste måten, som ikke krever tilstedeværelse av grafiske redaktører installert på datamaskinen - vi vil avmette bildet online. Gå til adressen https://www.effectfree.ru og åpne delen "Lag svart-hvitt". Klikk på "Velg en fil" -knappen for å laste opp et bilde fra datamaskinen din, eller skriv inn adressen til en lenke til et bilde fra Internett. Etter at du har lastet opp bildet, klikker du på den svarte og hvite sirkelen, og etter at bildet har endret farge, klikker du på "Bruk farge" -knappen. Klikk nå "Last ned og fortsett" for å lagre bildet på datamaskinen

Steg 2

Det er lite sannsynlig at Microsoft Office ikke er installert på datamaskinen din, og når alt kommer til alt er det en enkel grafisk redaktør Microsoft Office Picture Manager som standard. Du finner den ved å klikke på "Start" - "Alle programmer" - "Microsoft Office" - "Microsoft Office Tools". Kjør programmet og legg til et bilde i det. For å gjøre dette er det bare å dra filen inn i programvinduet. Klikk på Rediger bilder-knappen i den øverste linjen, og klikk deretter på Farge-knappen i menyen til høyre. Sett metningselementet til -100. Lagre resultatet fra "File" - "Save As" -menyen.

Anbefalt: