Hvordan Redigere Et Program

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Redigere Et Program
Hvordan Redigere Et Program

Video: Hvordan Redigere Et Program

Video: Hvordan Redigere Et Program
Video: hvordan man downloader et film program 2024, April
Anonim

Du kan endre visse innstillinger for programmet direkte fra menyen eller ved å forstyrre kildekoden. Den andre metoden kan noen ganger være begrenset av vilkårene i lisensavtalen.

Hvordan redigere et program
Hvordan redigere et program

Nødvendig

  • - Resource Tuner-program;
  • - kompilator;
  • - programmeringsferdigheter.

Bruksanvisning

Trinn 1

Endre programinnstillingene fra konfigurasjonsmenyen. Vanligvis kan du endre grensesnittets språk, plugin-moduler, utseende og så videre. I tilfeller der du trenger å endre programinnstillingene som ikke er redigert fra konfigurasjonen, bruker du Resource Tuner-verktøyet. Det fungerer med konfigurasjonsfilene som er installert i ressursseksjonen på datamaskinen din.

Steg 2

Last ned den fra utviklerens offisielle server, og se etter virus. Installer det, velg programmet fra menyen, konfigurasjonen du vil endre, og følg deretter instruksjonene i systemet.

Trinn 3

I tilfelle du trenger å endre programmet ved å forstyrre kildekoden, må du sørge for at denne handlingen ikke er i strid med vilkårene i brukeravtalen.

Trinn 4

Etter det, få kilden og finn ut hvilket programmeringsspråk det ble skrevet på. Dette er nødvendig for at du skal gjøre endringer i arbeidet hennes. Last ned en kompilator som fungerer med dette programmeringsspråket.

Trinn 5

Gjør de nødvendige endringene i programkoden, test den for feil og kompiler installasjonsfilen fra koden. Hvis programmet var ment for en tredjepartsplattform, kan du laste ned et ekstra emulatorprogram.

Trinn 6

Hvis du vil gjøre endringer i programinnstillingene som ikke er angitt i konfigurasjonsmenyen, må du sørge for at disse handlingene er nødvendige, siden de ofte kan føre til ikke de mest vellykkede konsekvensene.

Trinn 7

Det er best å lagre egendefinerte filer du kanskje trenger senere før du bytter program. Når du endrer skriftene i programmenyen, må du sørge for at de støtter applikasjonsspråket du bruker, da det kan være problemer med kodingen.

Anbefalt: