Hvordan Laste Opp Et Bilde Til Ipod

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Laste Opp Et Bilde Til Ipod
Hvordan Laste Opp Et Bilde Til Ipod

Video: Hvordan Laste Opp Et Bilde Til Ipod

Video: Hvordan Laste Opp Et Bilde Til Ipod
Video: (NR) Hvordan låse opp iPhone er deaktivert - låse opp iPhone - hvordan gjenopprette iphone 2024, April
Anonim

Moderne versjoner av iPod støtter et bredt utvalg av formater. Inkludert er de i stand til å reprodusere bilder av nesten alle populære grafiske utvidelser, for importen av hvilke du må bruke funksjonene til iTunes.

Hvordan laste opp et bilde til ipod
Hvordan laste opp et bilde til ipod

Nødvendig

iTunes

Bruksanvisning

Trinn 1

Åpne et iTunes-vindu ved å bruke en snarvei på skrivebordet eller Start-menyen. Koble deretter iPod til datamaskinen ved hjelp av kabelen som fulgte med enheten. Vent til spilleren blir identifisert i programvinduet og det tilhørende varselet vises.

Steg 2

Klikk på knappen øverst til høyre i programvinduet med navnet på iPod-enheten. Etter det vises en meny for å administrere parametrene til enheten. Velg "Bilder" -delen i toppanelet.

Trinn 3

Et vindu vises på en ny side for å fullføre synkroniseringen. I denne listen merker du av i boksen ved siden av "Synkroniser bilder med". Velg mappen der bildene ligger.

Trinn 4

I listen over bilder som vises i den valgte katalogen, velg filene du vil synkronisere i spilleren ved å klikke på "Valgte mapper" -elementet. Merk av for bildene du vil legge til iPod. Du kan også markere undermapper med filer eller legge til videofiler.

Trinn 5

Klikk på "Synkroniser" -knappen, og vent deretter til slutten av prosedyren. De synkroniserte bildene vises i minnet på enheten. Tillegget av bilder til iPod er fullført.

Trinn 6

For å se de mottatte filene, kan du gå til "Bilder" - "Fotoarkiv", der filene som er kopiert via iTunes vises. Disse bildene kan brukes som skjermsparer når skjermen er låst.

Trinn 7

Du kan også slette kopierte bilder fra datamaskinen din. Åpne "Bilder" -fanen på enheten din i iTunes og fjern merket for de valgte filene eller mappen som er merket for synkronisering. Også bildefiler kan slettes fra spilleren. For å gjøre dette, åpne filen du vil slette, og klikk på søppelboksikonet nederst på skjermen.

Anbefalt: