Hvordan Oppdatere Registeret

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppdatere Registeret
Hvordan Oppdatere Registeret

Video: Hvordan Oppdatere Registeret

Video: Hvordan Oppdatere Registeret
Video: Hvordan oppdatere fakturaadresse i produktregisteret? 2024, April
Anonim

Registeroppdatering skal forstås som "rengjøring" av den. I løpet av den lange driftsperioden til operativsystemet ditt i Windows-familien, akkumuleres et stort antall "unødvendige" oppføringer i registret. Slike oppføringer betyr for eksempel sporene som er igjen i registret av et program du nylig fjernet, eller andres flash-stasjon som du satte inn i datamaskinen din for en måned siden. For å "rydde opp" unødvendig informasjon eller oppdatere registeret brukes spesielle programmer hovedsakelig.

Hvordan oppdatere registeret
Hvordan oppdatere registeret

Nødvendig

En datamaskin som kjører et operativsystem, et program for arbeid med registeret, Internett-tilgang

Bruksanvisning

Trinn 1

Last ned distribusjonssettet til programmet for å jobbe med registeret fra Internett. Installer dette programmet på en datamaskin der du trenger å gjøre noe med registeret.

Steg 2

De fleste av disse programmene er betalt. Noen programmer har en gratis prøveperiode, vanligvis en måned. Det er ganske mulig at denne perioden vil være nok til at du kan løse problemet ditt. En annen del av funksjonaliteten i noen programmer kan kuttes for demoversjonen. Grunnleggende funksjoner og evner er nok for deg. Det skal bemerkes at det for øyeblikket er et stort antall gratis programmer for å jobbe med registeret. I de fleste tilfeller er deres evner ikke dårligere enn betalte programvareprodukter. Når du laster ned, må du være forsiktig og velge pålitelige ressurser for ikke å hente ondsinnede tillegg.

Trinn 3

I noen tilfeller, hvis du har tilstrekkelig kunnskap med registeret, kan du jobbe direkte fra operativsystemet ditt. For å gjøre dette, kjør regedit-kommandoen i Start-menyen i Kjør-elementet. Du bør se "Registerredigering" -vinduet. I den kan du enkelt se alle registergrener, slette og legge til de tilsvarende oppføringene. Det er viktig at hvis du ikke har spesiell kunnskap, er det bedre å ikke bruke denne metoden. På grunn av din uvitenhet kan du forstyrre systemets ytelse, som i de fleste tilfeller ikke kan gjenopprettes og må installeres på nytt.

Trinn 4

De fleste av registerprogrammene som finnes i dag har gode intuitive grensesnitt. Å jobbe med dem krever selvfølgelig spesiell kunnskap og opplæring. Men du kan gjøre de grunnleggende trinnene for å fjerne "unødvendig" informasjon selv. Hjelpinformasjonen og manualene til disse programmene vil hjelpe deg med dette.

Anbefalt: